Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România, dezvăluiri incredibile despre Gigi Becali. Momente stânjenitoare pentru omul de afaceri: „Nu avea loc în faţă!”

Reclamă

Publicat: 13 septembrie 2022, 18:03

Cea mai cunoscută amantă din România, dezvăluiri incredibile despre Gigi Becali. Momente stânjenitoare pentru omul de afaceri: „Nu avea loc în faţă!”

Vica Blochina a făcut dezvăluiri incredible despre Gigi Becali

Gigi Becali şi Vica Blochina se ştiu din anii 90 | Colaj Hepta şi Instagram

Cea mai cunoscută amantă, dezvăluiri incredibile despre Gigi Becali. Vica Blochina a vorbit despre perioada în care ea era dansatoare la Melody, un local frecventat de oamenii de afaceri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Printre cei care veneau în localul unde Vica Blochina era dansatoare a fost şi Gigi Becali. La începutul anilor 90, Becali nu se bucura de notorietatea din ziua de azi.

Vica Blochina spune că Becali nu avea masă în faţă în momentul în care apărea în club.

Cea mai cunoscută amantă din România, dezvăluiri incredibile despre Gigi Becali

Am crezut că eu cu limuzină o să merg doar la nunta mea, adică niciodată! Nu puteai să ajungi la Melody dacă nu erai o dansatoare sau o balerină profesionistă. Era la fel ca la Moulin Rouge. Deci Iliescu venea acolo, prim-ministrul Năstase venea acolo, toate Revelioanele erau cumpărate de Cataramă, adică a fost lume… Tăriceanu. Gigi Becali, când venea el, nu avea masă în față. Pe vremea aia avea în spate”,a spus Vica Blochina la Fiţă cu Adiţă.

Cea mai cunoscută amantă din România, dezvăluiri incredibile! Cu cine s-a iubit Vica Blochina

Cea mai cunoscută amantă din România vine cu dezvăluiri incendiare din viaţa sa intimă. Fosta amantă a lui Victor Piţurcă a dat cărţile pe faţă şi a vorbit despre cei mai importanţi bărbaţi din viaţa ei.

Reclamă

Vica Blochina a fost, ani de zile, amanta fostului selecţioner Victor Piţurcă. Cea mai celebră amantă din România a avut însă şi alţi iubiţi. Acum, dezvăluie cu cine s-a iubit, dar recunoaşte. Nu a avut aventuri cu fotbalişti.

Vica Blochina spune că i-au plăcut mereu bărbaţii cu bani şi că nu ar putea sta lângă o persoană care are probleme financiare. „Eu am jucat la altă ligă, nu la jucători. Cum să fac eu aşa ceva, nu se putea face aşa ceva. Era aiurea. Am fost cu doi miniştri, dar nu le spun numele. Toată viaţa mi-au plăcut oamenii cu bani, care au făcut ceva în viaţă. Nu am fost combinată niciodată cu un bărbat sărac, nu am putut”, a dezvăluit Vica Blochina la podcastul Fita cu Adita.

Vica Blochina a avut o relație de 16 ani cu Victor Pițurcă, deși fostul selecționer al României era căsătorit. Mai mult, din relația extraconjugală a rezultat un băiat. Ani la rândul, Victor Pițurcă și Vica Blochina au fost la cuțite. Femeia a apelat la justiție pentru ca Victor Pițurcă să îl recunoască pe micuțul Edan. Între timp, se pare că relațiile dintre cei doi au devenit mai bune.

Reclamă 4 / 0/3

„Satana! Cum poate să arate atât de bine la vârsta lui de 700 de ani. L-am văzut în realitate, după foarte mulți ani și când l-am văzut, nu-mi venea să cred. Este la fel, identic ca în tinerețe. E țiplă. Mi-a tresărit inimioara. Are 64 de ani, dar arată impecabil”, a mărturisit Vica Blochina, conform ciao.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și