Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România le-a pus la punct pe tinerele din ziua de azi: „Se vând foarte ieftin”

Publicat: 17 august 2023, 14:54

Reclamă
Cea mai cunoscută amantă din România le-a pus la punct pe tinerele din ziua de azi: „Se vând foarte ieftin”

Cea mai cunoscută amantă din România le-a pus la punct pe tinerele din ziua de azi

Vica Blochina / captura YouTube

Cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, le-a învăţat pe tinere ce trebuie să facă pentru a cuceri un bărbat pe care şi-l doresc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina, care a avut o relaţie timp de 16 ani cu Victor Piţurcă, e de părere că tinerele de acum cedează foarte uşor. Ea susţine că aşa bărbaţii pe care ele îi vor îşi pierd interesul.

Cea mai cunoscută amantă din România le-a pus la punct pe tinerele din ziua de azi: „Se vând foarte ieftin”

O femeie de 35-40 de ani, matură, este pregătită pentru o aventură. O fată tânără care vrea să se mărite şi să găsească o relaţie serioasă nu poate să se gândească la o aventură la club.

În niciun caz nu cazi la aşternut din prima întâlnire. Poate să se întâmple lucrul acesta la a 7-a, a 8-a întâlnire.

Femeile din generaţia mea ştiau că pentru ca bărbatul să ne facă cadouri scumpe, să ne curteze, să ne aprecieze trebuie să fie plimbat cât se poate de mult.

Reclamă

Pentru generaţia mea femeia care se plimba de la unul sau altul sau cădea la aşternut din prima era o proastă”, a spus Vica Blochina în emisiunea ei online.

„În general acum fetele agaţă, e o mare greşeală”

Vica Blochina a subliniat că dinamica relaţiilor s-a schimbat. Ea crede că acest lucru s-a întâmplat fiindcă fetele au început să greşească. Ea consideră că pentru a cuceri un bărbat trebuie să ai o tactică bine pusă la punct, pentru a-i stârni interesul.

De aia fetele din ziua de azi se vând foarte ieftin. Ele trag mai mult de bărbaţi decât bărbaţii de fete.

Reclamă 4 / 0/3

În general acum fetele agaţă, ele fac primul pas. E o mare greşeală.

Femeile de pe vremea mea erau femei. Ca să ieşi cu un bărbat la masă trebuia să te invite de mai multe ori.

Dacă se întâmpla să te desparţi, nu îl căutai. Stai şi rabzi până te caută ăla.

La noi se vede pe frunte când ai încredere şi când eşti căzută”, a mai spus Vica Blochina.

Vica Blochina a susţinut că, după ce a avut o aventură de o noapte cu o fată cunoscută în club, bărbatul nu mai vrea să caute acea persoană. „Tot ce vrea e să te vadă plecată, să dispari de acolo”, a mai spus fosta amantă a lui Victor Piţurcă.

Vica Blochina, dezvăluiri incredibile despre Victor Piţurcă: „În afară de mine au mai fost foarte multe”

Vica Blochina a făcut dezvăluiri incredibile despre Victor Piţurcă! În ultima ei emisiune online, vedeta a vorbit despre relaţia pe care a avut-o cu fostul selecţioner al României.

Recunosc că am fost amanta lui Piţurcă. Nu mai sunt de 16 ani cu el. Acum sunt mama copilului lui Victor Piţurcă.

Reclamă

Nu mai am nicio treabă cu el. Întotdeauna mi-am asumat. Amantă, aşa scrie în DEX. Dacă ai fost într-o relaţie cu un băiat căsătorit, cu şaiba pe deget, ai fost amantă. Aşa se numeşte la voi în România.

Eu am fost iubita lui Victor Piţurcă, aşa am considerat atunci.

Au trecut 16 ani şi eu nu mai am nicio treabă cu această persoană. Nu mă văd, nu vorbesc cu el, nimic.

Tot timpul sunt blamate femeile… Eu am fost a doua persoană care a fost în viaţa lui şi am plecat. În afară de mine au mai fost încă foarte multe.

Eu când am ieşit cu acest om (n.r.: Victor Piţurcă) nu ştiam că are familie şi soţie. Nici prin cap nu mi-a trecut. Am aflat după aia.

(…) La noi toate certurile au fost legate de bani. Inclusiv paternitate şi chestii din astea, au fost legate de bani. Şi nu vorbim de sume foarte mari”, a spus Vica Blochina în emisiunea ei online.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și