Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România nu se mai ascunde. Anunţul făcut de vedetă

Antena Sport Publicat: 5 noiembrie 2023, 9:52

Reclamă
Cea mai cunoscută amantă din România nu se mai ascunde. Anunţul făcut de vedetă

Cea mai cunoscută amantă din România nu se mai ascunde

Vica Blochina - Instagram

Cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, a dezvăluit care este motivul pentru care nu se mărită în ţara noastră. Legea de la noi nu o „ajută” pe vedeta de 48 de ani să rămână cu nimic de la omul cu bani pe care l-ar lua de bărbat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Niciodată nu m-am gândit și nu o să fac lucrul ăsta, nu am simțit nevoia. E foarte bine așa, crede-mă. Pentru ce, stai să îți explic. De ce m-aș mărita eu în România, ce aș avea de câștigat?! Mă căsătoresc cu unul cu bani mulți, în România. Și mă despart de el. Păi ăla care are bani mulți, ia totul și pleacă.

Cea mai cunoscută amantă din România nu se mai ascunde. Anunţul făcut de vedetă

Ăla are relații și bani. Oricum, Statul român nu ajută deloc treaba asta. Dacă eram în Franța sau în Israel, atunci era altă poveste, pentru că dacă acolo ești căsătorit și soțul te înșală și te desparți din cauză că te-a înșelat și e infidel.

Toată viețișoara lui trebuie să plătească pensie alimentară la nivelul la care a trăit soția cu el. Dar aici, Doamne ferește, mai ia și tot ce am eu pe numele meu! Nu îmi trebuie mie așa ceva”, a spus Vica Blochina, citată de cancan.ro.

Cea mai cunoscută amantă din România a spus care sunt femeile predestinate să fie înşelate

Vica Blochina a abordat din nou un subiect sensibil. Ea a vorbit despre femeile care sunt predestinate să fie înşelate.

Reclamă

„Tu ai vrea să stai cu o cârpă în viaţa ta? Eu nu am văzut în viaţa mea să îţi doreşti să stai cu o cârpă. O femeie care se umileşte, a fost înşelată, ‘lasă, mamă, că nu contează, eu sunt bărbat, asta pentru mine nu conta’.

Şi ea brusc se culcă pe o ureche şi spune ‘Nu m-a înşelat cu inima, pe mine mă iubeşte’. Sau femeile care se roagă, ‘Te rog frumos nu pleca, stai că îmi doresc să facem familie’.

Se duc cu el la psiholog, trag de el la psiholog, acelea sunt femeile cârpe, care sunt predestinate să fie înşelate”, a spus Vica Blochina.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și