Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România regretă că a avut o relație de 16 ani cu un bărbat însurat. „Am făcut, fără să vreau, rău cuiva!” Ce a putut să spună copilul despre tatăl care nu a vrut să-l recunoască

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 ianuarie 2022, 15:28

Cea mai cunoscută amantă din România regretă că a avut o relație de 16 ani cu un bărbat însurat. „Am făcut, fără să vreau, rău cuiva!” Ce a putut să spună copilul despre tatăl care nu a vrut să-l recunoască

Cea mai cunoscută amantă din România regretă că a avut o relație de 16 ani cu un bărbat însurat

Instagram Vica Blochina

După despărțirea definitivă de Victor Pițurcă, Vica Blochina a rămas singură. Fosta balerină crede că singurătatea e prețul pe care îl plătește pentru că a ispitit un bărbat însurat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina, despre relația cu Victor Pițurcă

Totuși, Blochina are și motive de bucurie. Fiul ei, Edan, s-a făcut mare și e mai fericit ca niciodată. Ajuns la vârsta de 14 ani, băiatul vrea să ajungă la fel ca celebrul său tată, Victor Pițurcă. Liniștea copilului nu poate decât să o bucure pe celebra Vica.

”’Eu îmi doresc să fiu ca tata’, copilul mi-a dat-o așa și m-a pus pe gânduri. El este idolul lui. I-am zis ‘Cum așa?’, mi-a zis: ‘Tati e foarte disciplinat’. Asta înseamnă că, prin toată nebunia prin care am trecut, am fost destul de maturi amândoi și ne-am gândit la binele copilului și lucrurile s-au așezat în așa fel încât copilul este foarte fericit. Eu nu sunt în nicio relație cu el. Totul s-a întâmplat doar pentru copil. (…) Ce s-a întâmplat cândva, așa a fost să fie. Acum sunt matură, dacă ar fi să refac lucrurile, nu aș mai avea o relație cu un bărbat însurat. (…) Cred că în continuare plătesc pentru asta, de aia în continuare sunt și singură, cred. Probabil am făcut, fără să vreau, rău cuiva”, a declarat Vica Blochina, potrivit revistei Viva.

Originară din Lituania, Vica l-a cunoscut pe „Piți”, într-un club din București, când ea tocmai împlinise 20 de ani. Fostul mare fotbalist avea 39 de ani și a trăit o lungă poveste de dragoste cu Blochina.

Citește și:

Vica Blochina vrea să îşi ceară scuze soţiei lui Victor Piţurcă

Vica Blochina şi-a făcut curaj să vorbească despre momentele în care a fost amanta lui Victor Piţurcă. Din povestea lor de iubire a apărut micul Edan.

Reclamă

Vica anunţă că a trecut prin clipe teribile când era însărcinată şi că a avut probleme financiare uriaşe. Fostul selecţioner al României s-a înfuriat şi nu şi-a dorit să o ajute. Mai mult, Victor Piţurcă a refuzat iniţial să îl recunoască pe micul Edan. El a solicitat efectuarea testelor ADN, dar a fost convins în cele din urmă. Fosta balerină regretă acea perioadă și a avut un mesaj pentru soția lui „Piți”.

Am avut momente foarte grele financiar. Când am fost însărcinată, eu nu am avut bani de mâncare. Am vândut mașina ca să pot să merg la spital să nasc. Nu am avut bani de chirie atunci. Am vândut tot! Din partea lui Piți nu am avut niciun ajutor. Pe copiii mei i-aș învăța să nu aibă o relație cu un bărbat însurat. E foarte greu, trebuie să-ți asumi. Acum îmi pare rău, poate am rănit multă lume. Mi-aș cere scuze de la soția lui Piți acum„, a reacţionat Vica Blochina.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și