Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România s-a împăcat cu cel care i-a fost amant timp de 16 ani: „A fost singurul bărbat pe care eu l-am iubit!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 mai 2022, 22:11

Cea mai cunoscută amantă din România s-a împăcat cu cel care i-a fost amant timp de 16 ani: „A fost singurul bărbat pe care eu l-am iubit!”

Vica Blochina a fost amanta lui Victor Piţurcă

Instagram Vica Blochina

Vica Blochina, cea care i-a fost amantă timp de 16 ani lui Victor Piţurcă, a făcut o dezvăluire surprinzătoare. Aceasta a spus că a început să vorbească cu fostul selecţioner.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina şi Victor Piţurcă nu şi-au vorbit ani de zile după ce au încheiat relaţia. Ba chiar mai mult, Vica Blochina l-a dat în judecată, la un moment dat, pe Victor Piţurcă, pentru a-şi recunoaşte fiul. Până la urmă, fostul selecţioner al României l-a recunoscut pe Edan, fiul pe care îl are împreună cu fosta balerină.

Între timp, relaţiile dintre cei doi au revenit la normal, iar Vica Blochina a dezvăluit că a început chiar să vorbească cu Victor Piţurcă.

Vica Blochina s-a împăcat cu Victor Piţurcă

Noi n-am vorbit foarte mulți ani. Noi acum am început să vorbim. Noi ani de zile n-am vorbit deloc. Copilul a crescut și a plecat la tatăl lui. De abia acum am realizat că băiatul meu e mare. M-am îndrăgostit. A fost singurul bărbat pe care eu l-am iubit, așa cred. Poate că era momentul ăla să fiu îndrăgostită, la 18 ani. Pur și simplu m-am îndrăgostit. Nu vedeam pe nimeni altcineva decât pe el. Nu știu cum… Cred că în momentul ăla sentimentele erau din ambele direcții, pentru că altfel relația nu ar fi ținut 16 ani și nu am fi făcut noi copil pe care el nu l-a dorit oricum.

Faptul că știind că niciodată nu o să fiu soția lui sau că o să avem o relație, nu mă gândeam că o să țină atât de mult, eu l-am înșelat pe el foarte mult. Da, în toți anii ăștia, din răzbunare. Nu știu dacă el știa. Cred că a simțit, dar cumva a fost chestia, a fost o chestie de răzbunare a mea, cu mine. Culmea a fost, toate persoanele cu care am avut relație în timpul în care am fost cu el, au fost mult peste el din toate punctele de vedere. Nu pot să spun public cine erau persoanele respective, dar au fost mult peste, din punct de vedere social, ca bani, ca vârstă. Dar pe el îl iubeam atât de mult că mereu mă întorceam”, a spus Vica Blochina la emisiunea online „În Oglindă”, conform prosport.ro.

Reclamă

„Mi-au plăcut oamenii cu bani!” Cea mai cunoscută amantă din România, dezvăluiri incredibile!

Cea mai cunoscută amantă din România vine cu dezvăluiri incendiare din viaţa sa intimă. Fosta amantă a lui Victor Piţurcă a dat cărţile pe faţă şi a vorbit despre cei mai importanţi bărbaţi din viaţa ei. Vica Blochina a fost, ani de zile, amanta fostului selecţioner Victor Piţurcă. Cea mai celebră amantă din România a avut însă şi alţi iubiţi. Acum, dezvăluie cu cine s-a iubit, dar recunoaşte. Nu a avut aventuri cu fotbalişti.

Vica Blochina spune că i-au plăcut mereu bărbaţii cu bani şi că nu ar putea sta lângă o persoană care are probleme financiare. „Eu am jucat la altă ligă, nu la jucători. Cum să fac eu aşa ceva, nu se putea face aşa ceva. Era aiurea. Am fost cu doi miniştri, dar nu le spun numele. Toată viaţa mi-au plăcut oamenii cu bani, care au făcut ceva în viaţă. Nu am fost combinată niciodată cu un bărbat sărac, nu am putut”, a dezvăluit Vica Blochina la podcastul Fita cu Adita.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dezvăluirile celei mai cunoscute amante din România
  • Bosnia – România (7 iunie, 21.45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21.45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și