Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România, sărut pasional cu un bărbat celebru: „Ne-am făcut chiar şi o fotografie!”

Publicat: 3 decembrie 2022, 18:37

Reclamă
Cea mai cunoscută amantă din România, sărut pasional cu un bărbat celebru: „Ne-am făcut chiar şi o fotografie!”

Cea mai cunoscută amantă din România, sătur pasional cu un bărbat celebru

Vica Blochina, apariție spectaculoasă / Instagram

Cea mai cunoscută amantă din România, sărut pasional cu un bărbat celebru. Vica Blochina a oferit, în urmă cu câţiva ani, o imagine care a creat vâlvă în showbiz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urmă cu câţiva ani, Vica Blochina şi Cătălin Botezatu s-au sărutat cu patimă. Fosta amantă a lui Victor Piţurcă a readus în actualitatea acea imagine cu ocazia zilei de naştere a creatorului de modă. Pe 3 decembrie, Cătălin Botezatu a împlinit vârsta de 56 de ani şi a a sărbătorit cu stil.

Printre cei care i-au transmis mesaje de felicitare a fost şi Vica Blochina. Aceasta s-a folosit de imaginea virală de acum câţiva ani pentru ai ura „La mulţi ani!

Cea mai cunoscută amantă din România, sărut pasional cu un bărbat celebru

În momentul apariţiei imaginii virale, Vica Blochina a negat că ar avea o relaţie amoroasă cu Botezatu, deşi i-ar fi plăcut. Ulterior, cei doi au legat o frumoasă relaţie de prietenie.

Eu si Cătălin avem o relaţie frumoasă de prietenie, chiar dacă eu mi-aş dori mai mult. Nu am o relaţie cu cineva, că altfel nu m-aş fi sărutat cu Cătălin zilele trecute. Ne-am făcut chiar şi o fotografie, pentru a imortaliza momentul. Cătălin este un bărbat special. Mi-aş dori să avem o relaţie, dar momentan nu suntem împreună. Îl mai aştept maxim 2 ani. Poate se hotărăşte„, spunea Vica Blochina în 2015, conform cancan.ro.

Reclamă

Instagram Vica Bochina

„Mi-au plăcut oamenii cu bani!” Cea mai cunoscută amantă din România, dezvăluiri incredibile

Cea mai cunoscută amantă din România vine cu dezvăluiri incendiare din viaţa sa intimă. Fosta amantă a lui Victor Piţurcă a dat cărţile pe faţă şi a vorbit despre cei mai importanţi bărbaţi din viaţa ei. Vica Blochina a fost, ani de zile, amanta fostului selecţioner Victor Piţurcă. Cea mai celebră amantă din România a avut însă şi alţi iubiţi. Acum, dezvăluie cu cine s-a iubit, dar recunoaşte. Nu a avut aventuri cu fotbalişti.

Reclamă 4 / 0/3

Vica Blochina spune că i-au plăcut mereu bărbaţii cu bani şi că nu ar putea sta lângă o persoană care are probleme financiare. „Eu am jucat la altă ligă, nu la jucători. Cum să fac eu aşa ceva, nu se putea face aşa ceva. Era aiurea. Am fost cu doi miniştri, dar nu le spun numele. Toată viaţa mi-au plăcut oamenii cu bani, care au făcut ceva în viaţă. Nu am fost combinată niciodată cu un bărbat sărac, nu am putut”, a dezvăluit Vica Blochina la podcastul Fita cu Adita.

Relaţie de 16 ani cu fostul selecţioner, Victor Piţurcă

Vica Blochina a avut o relație de 16 ani cu Victor Pițurcă, deși fostul selecționer al României era căsătorit. Mai mult, din relația extraconjugală a rezultat un băiat. Ani la rândul, Victor Pițurcă și Vica Blochina au fost la cuțite. Femeia a apelat la justiție pentru ca Victor Pițurcă să îl recunoască pe micuțul Edan. Între timp, se pare că relațiile dintre cei doi au devenit mai bune. „Satana! Cum poate să arate atât de bine la vârsta lui de 700 de ani. L-am văzut în realitate, după foarte mulți ani și când l-am văzut, nu-mi venea să cred. Este la fel, identic ca în tinerețe. E țiplă. Mi-a tresărit inimioara. Are 64 de ani, dar arată impecabil”, a mărturisit Vica Blochina, conform ciao.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și