Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România şi-a ieşit din minţi şi a rupt relaţia cu o vedetă: „Prieteniile pe interes nu-mi plac!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 aprilie 2023, 17:24

Cea mai cunoscută amantă din România şi-a ieşit din minţi şi a rupt relaţia cu o vedetă: „Prieteniile pe interes nu-mi plac!”

Cea mai cunoscută amantă din România şi-a ieşit din minţi şi a rupt relaţia cu o vedetă

Vica Blochina, în lacrimi / captură cancan.ro

Cea mai cunoscută amantă din România şi-a ieşit din minţi şi a rupt relaţia cu o vedetă din România. Vica Blochina nu vrea să mai audă de Oana Roman, cea care i-a fost cea mai bună prietenă. Fosta balerină a răbufnit la adresa fiicei fostului premier, Petre Roman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viica Blochina nu mai vrea nici în ruptul capului să se împace cu Oana Roman şi a venit şi cu explicaţii. A ţinut să afirme că i-a oferit suficiente ocazii de a se revanşa, dar de fiecare dată ar fi fost trădată.

Cea mai cunoscută amantă din România şi-a ieşit din minţi şi a rupt relaţia cu o vedetă. Vica Blochina, atac la Oana Roman

Blochina, cea care a fost timp de 16 ani amanta lui Victor Piţurcă, a oferit o declaraţie extrem de dură.

Nu vreau să mai fiu prietenă cu Oana Roman niciodată. Nu am niciun resentiment față de ea, dar mie prieteniile pe interes nu-mi plac. Sunt destul de multe persoane care-mi sunt cu adevărat prieteni și n-am nevoie de prieteni doar pentru a se folosi de mine și după, când se văd cu sacii în căruță, îmi dau cu șutul în fund.

Și nu s-a întâmplat o singură dată, ci de mai multe ori. Sincer, e o fată foarte deșteaptă, îmi făcea plăcere să stau cu ea de vorbă, are foarte multe calități, dar nu mi-o doresc în jurul meu ca prietenă.

Reclamă

Nu am nevoie. Pentru că știu că și data viitoare, așa cum s-a întâmplat de foarte multe ori, o să se folosească și după aceea, când se întoarce la Marius, cum s-a întâmplat și în trecut, nu mai are nevoie de mine.

E ca și cum toate lucrurile pe care le-am făcut pentru ea i se cuvin. Nu m-a mai căutat după ultima despărțire de Marius. E fată deșteaptă, știe că nu mai avem același drum. Am făcut eforturi supraomenești pentru ea, sincer să-ți spun. Nu știu dacă cineva dintre prietenii ei a făcut ce am făcut eu pentru ea„, a declarat Vica Blochina pentru cancan.ro.

De la ce a pornit scandalul dintre Vica Blochina şi Oana Roman

Vica Blochina şi Oana Roman nu îşi mai vorbesc de mai mulţi ani. În 2021, Vica a povestit că partenerul de atunci al Oanei Roman, Marius Elisei, a fost cel care a contribuit la cearta dintre cele două.

Reclamă 4 / 0/3

Totul a început la ziua mea, atunci când Marius s-a îmbătat foarte tare, a început să înjure invitații mei, inclusiv pe Oana. A primit bătaie de la un invitat și a fost dat afară de la eveniment. Din acel moment, Marius i-a interzis să mai vorbească cu mine, dar nu mi-a spus motivul.

După ce a plecat Marius, cu toți banii, cu toate hainele și cu firma, Oana mi-a dat mesaj că îi pare rău, că suferă și atunci «fata bună» iar s-a activat și am dus-o de mânuță peste tot, am ajutat-o și cu bani„, a spus Vica Blochina la o emisiune TV, scrie Antena Stars.

Vica Blochina a dezvăluit un episod incredibil din Egipt, cu Oana Roman în prim-plan.

La restaurant a la carte și-a comandat 6 creveți și au făcut 100 euro. Nu vrei să știi ce i-a făcut ospătarului pentru ăia 100 de euro. Am crezut că nu este adevărat. Cum a înjurat și cum a țipat că să-i facă reducere și i-a făcut 20 de euro. Foarte multă lume mi-a spus și m-a tras de mânecă să nu mă încurc cu ea„, declarase Vica Blochina.

Imediat, Oana Manea a reacţionat şi a declarat că o va da în judecată pe fosta dansatoare de la clubul Melody.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” Vezi toate știrile
Citește și