Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România şi-a umilit fostul amant. Ce relaţii a avut în timp ce se iubea cu el

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 februarie 2023, 13:37 / Actualizat: 19 iulie 2023, 19:53

Cea mai cunoscută amantă din România şi-a umilit fostul amant. Ce relaţii a avut în timp ce se iubea cu el

Afacerea cu care cea mai cunoscută amantă din România s-a îmbogăţit

Vica Blochina a dat lovitura în afaceri / Instagram

Cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, şi-a umilit fostul amant. A povestit cum a avut mai multe relaţii în cei 16 ani în care a fost împreună cu Victor Piţurcă. Asta chiar dacă fostul selecţioner era căsătorit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ca o răzbunare, Vica s-a cuplat cu bărbaţi care ar fi fost mai bogaţi decât Piţurcă. Totuşi, din spusele ei, tot la Piţi s-a întors de fiecare dată. A ţinut însă să povestească totul pentru a-l umili pe Piţi.

Cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, şi-a umilit fostul amant

„A fost singurul bărbat pe care eu l-am iubit, așa cred. Poate că era momentul ăla să fiu îndrăgostită, la 18 ani. Pur și simplu m-am îndrăgostit. Nu vedeam pe nimeni altcineva decât pe el. Nu știu cum… Cred că în momentul ăla sentimentele erau din ambele direcții, pentru că altfel relația nu ar fi ținut 16 ani și nu am fi făcut noi copil pe care el nu l-a dorit oricum.

Faptul că știind că niciodată nu o să fiu soția lui sau că o să avem o relație, nu mă gândeam că o să țină atât de mult, eu l-am înșelat pe el foarte mult. Da, în toți anii ăștia, din răzbunare. Nu știu dacă el știa. Cred că a simțit, dar cumva a fost chestia, a fost o chestie de răzbunare a mea, cu mine.

Culmea a fost, toate persoanele cu care am avut relație în timpul în care am fost cu el, au fost mult peste el din toate punctele de vedere. Nu pot să spun public cine erau persoanele respective, dar au fost mult peste, din punct de vedere social, ca bani, ca vârstă. Dar pe el îl iubeam atât de mult că mereu mă întorceam”, spunea Vica Blochina, în cadrul unui podcast.

Reclamă

Cum arăta cea mai cunoscută amantă din România în tinerețe

Cum arăta cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, în tinerețe e o întrebare pe care și-au pus-o mulți dintre fanii vedetei. Puțină lume o cunoaște pe blondină din vremea când era balerină la Melody și sucea mințile tuturor bărbaților.

Vedeta a avea la acea vreme o înfățișare complet diferită de cea din prezent. Vica Blochina consideră că acum este mult mai atrăgătoare decât la 20 de ani.

„Când mă uit la pozele mele de mai de demult sunt nasoală, mie nu îmi place, nu știu de ce zicea lumea că eram așa mișto, că acum sunt mult mai mișto”, a declarat Vica, la Fiță cu Adiță.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! Vezi toate știrile
Citește și