Închide meniul
Foto

„Cea mai frumoasă fetiță din lume”, apariție rară alături de iubitul său. Cum poate să arate tânăra la 21 de ani

Antena Sport Publicat: 4 noiembrie 2022, 16:51

Thylane Blondeau, în dormitor

Tânăra care a fost declarată "cea mai frumoasă fetiță din lume", Thylane Blondeau, apariție rară alături de iubitul său

Thylane Blondeau, în dormitor / Instagram

  • Tânăra care a fost declarată „cea mai frumoasă fetiță din lume”, apariție rară alături de iubitul său
  • Cum a ajuns să arate la 21 de ani

Tânăra care a fost declarată „cea mai frumoasă fetiță din lume”, Thylane Blondeau, a avut o apariție rară alături de iubitul său. Blondeau, ajunsă la 21 de ani, este de o frumusețe răpitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Thylane Blondeau a atras toată atenția asupra ei încă de când avea 6 ani. Atunci a devenit cunoscută, în presa internațională, drept „cea mai frumoasă fetiță din lume”. Fiica fostului fotbalist Patrick Blondeau este de o frumusețe ieșită din comun și acum.

„Cea mai frumoasă fetiță din lume”, Thylane Blondeau, apariție rară alături de iubitul său

Thylane s-a afișat pe rețelele sociale alături de iubitul său celebru, actorul Ben Attal. Fotografia cu tinerii îndrăgostiți a adunat mii de aprecizeri.

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Thylane 🦋 (@thylaneblondeau)


Cei doi sunt împreună din 2020, când fiica lui Patrick Blondeau s-a despărțit de DJ-ul francez Milane Meritte.

Tatăl lui Thylane Blondeau este fiica fostului fotbalist Patrick Blondeau

Thylane Blondeau a devenit cunoscută încă de când avea 4 ani și a pășit în premieră pe un podium la o prezentare de modă a lui Jean Paul Galtier. La 10 ani poza pentru Vogue și a devenit cel mai tânăr model din lume. Mai mult decât atât, când a împlinit 17 ani, a obținut din nou titlul de „cea mai frumoasă fată” și le-a mulțumit fanilor.

Reclamă

Thylane este fiica fostului fotbalist Patrick Blondeau și a prezentatoarei TV Veronika Loubry.

Patrick Blondeau a jucat la nivel profesionist în Ligue 1 și în Premier League. El are și două meciuri la activ în naționala Franței.

Thylane a trecut printr-un șoc și a suferit mai multe operații

Thylane Blondeau a avut grave probleme de sănătate și a ajuns, anul trecut, pe masa de operație. A dezvăluit că a suferit mai multe intervenții chirurgicale din cauza unor chisturi ovariene.

Reclamă 4 / 0/3

Cunoscutul model a postat imagini de pe patul de spital și le-a împărtășit urmăritorilor ei prin ce a trecut. A fost în stare de șoc.

Din această experiență am învățat că atunci când simți dureri, nu mai sta pe gânduri și ai grijă de el. Trebuie să vezi diferiți medici până când unii dintre ei găsesc problema și o vindecă. Orice durere, chiar și cele mici, poate ascunde ceva mult mai important”, le-a transmis Thylane fanilor săi de pe rețelele sociale.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cea mai frumoasă fată din lume 22 ani
Extra • 6 mart., 13:45
FOTO
A fost supranumită “Cea mai frumoasă fată din lume” în copilărie, iar acum împlinește 22 de ani! Fotomodelul face furori cu fiecare apariție
Thylane Blondeau
Diverse • 19 aug., 17:01
FOTO
Cum a ajuns să arate „cea mai frumoasă fetiță din lume”. Are acum 21 de ani și a avut o apariţie uluitoare pe plajă
Thylane Blondeau
Diverse • 25 oct., 9:37
A fost declarată "cea mai frumoasă fetiță" din lume și a suferit o transformare uimitoare. Cum arată acum Thylane Blondeau
Thylane Blondeau
Diverse • 27 sept., 14:36
Cum arată acum cea care în urmă cu 13 ani a fost declarată cel mai frumos copil din lume