Închide meniul
Foto

Cel mai bogat român şi-a făcut testamentul: „Am 33 de copii în total. Averea va fi împărțită în 33 de părți egale”

Publicat: 7 iulie 2023, 19:48 / Actualizat: 8 iulie 2023, 20:27

Reclamă
Cel mai bogat român şi-a făcut testamentul: „Am 33 de copii în total. Averea va fi împărțită în 33 de părți egale”

Cel mai bogat român şi-a făcut testamentul

Ion Ţiriac rămâne cel mai bogat român / Hepta

Ion Ţiriac rămâne cel mai bogat om de afaceri din România, după ce Daniel Dineş a pierdut mai bine de 1 miliard de dolari în total.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit celui mai recent top Forbes, Ion Ţiriac are o avere de 2 miliarde de dolari. Averea lui a crescut cu 400 de milioane de dolari în ultimul an.

Cel mai bogat român şi-a făcut testamentul: „Am 33 de copii în total. Averea va fi împărțită în 33 de părți egale”

Pe locul 2 se află Dragoş Pavăl, fondatorul Dedeman. Acesta are o avere de 1,7 miliarde de dolari. Fratele acestuia, Adrian Pavăl, ocupă locul 6 în topul afaceriştilor români, cu o avere de 1,1 miliarde de dolari.

Pe locul 3 în topul celor mai bogaţi români se află Daniel Dineş, fondatorul şi CEO-ul UiPath. El are acum o avere de 1,6 miliarde de dolari, în scădere cu 1,3 miliarde de dolari în comparaţie cu anul trecut.

Ion Stoica ocupă locul 4 în topul miliardarilor români, cu o avere de 1,2 miliarde. Matei Zaharia este pe locul 5, cu o avere tot de 1,2 miliarde de dolari.

Reclamă

Ion Ţiriac a surprins pe toată lumea cu modul în care îşi împarte averea

Ion Ţiriac are 3 copii: Ion Ion Ţiriac, Karim Mihai Ţiriac şi Ioana Natalia Ţiriac. Cel mai bogat român le mărturisea jurnaliştilor italieni că, deşi are 3 copii legitimi, consideră că are, în total, 33 de copii şi că îşi va împărţi averea în 33 de părţi legale.

Mereu mi-au plăcut femeile, nu pot să explic acum din ce motiv. Am 3 copii legitimi, dar am 33 în total. Nu îmi poartă numele, dar după dispariția mea, averea va fi împărțită în 33 de părți egale. Toată lumea va primi aceeași sumă”, le-a declarat Ion Țiriac jurnaliștilor italieni de la rosario3.com.

Dacă le cade totul din cer, vor avea unele dizabilităţi”, mai adăuga omul de afaceri român.

Reclamă 4 / 0/3

Afacerea cu care Ion Ţiriac a dat lovitura în România. Se fac deja liste de aşteptare!

Se ştie care este afacerea cu care Ion Ţiriac (84 de ani) a dat lovitura în România. Fostul jucător de tenis are un succes uriaş cu clubul din nordul Bucureştiului, pe care l-a deschis în 2013 şi în care a investit, iniţial, 18 milioane de euro.

Numărul membrilor a atins capacitatea maximă, motiv pentru care chiar fiul lui Ion Ţiriac a anunţat că se întocmesc liste de aşteptare. Chiar şi aşa, sunt foarte mulţi doritori.

Ne pare rău. Din păcate, în scurt timp, vom închide şi lista de aşteptare din cauza numărului mare de cereri. Nu vom face excepţii, calitatea este prioritară”, a fost anunţul făcut de Alexandru Ion Ţiriac pe contul său de Instagram.

Clubul care aparţine miliardarului român este situat în Pădurea Băneasa şi se întinde pe o suprafaţă de 50.000 de metri pătraţi. Asigură servicii de sport, relaxare şi wellness, iar preţurile sunt destul de „piperate”. Abonaţii au la dispoziţie centru de aerobic & fitness, piscine interioare şi exterioare, saune, terenuri de tenis şi de squash.

Încă din urmă cu un deceniu, din momentul deschiderii clubului, preţul de pornire pentru un abonament anual era de 1.500 de euro cu TVA. Acesta a tot crescut, dar interesul este în continuare uriaş.

La clubul lui Ion Ţiriac se antrenează şi Sorana Cîrstea, cea care ar fi într-o relaţie cu Alexandru Ion Ţiriac. Cu toţii au surprinşi, zilele trecute, la un meci de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. A fost prima apariţie, în spaţiul public, a lui Ion Ţiriac cu fiul său şi cea care i-ar putea deveni noră.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și