Închide meniul

Cel mai de preţ lucru al lui Ion Ţiriac! Miliardarul a vorbit deschis despre comoara sa: "Regina Angliei are două!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 februarie 2021, 14:24

Cel mai de preţ lucru al lui Ion Ţiriac! Miliardarul a vorbit deschis despre comoara sa: "Regina Angliei are două!"

Mediafax Foto / Alexandru Hojda via Hepta

Ion Ţiriac este unul dintre cei mai bogaţi români

Ion Ţiriac a dezvăluit că Rolls-Royce-urile sunt maşinile sale preferate. Omul de afaceri are toată colecţia, iar printre exponate se numără şi un model care a fost făcut în ediţie limitată, iar Regina Angliei are două astfel de exemplare. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Pe mine mă fascinează Rolls-Royce, am 30-40 de bucăți. Sunt unic în lume, am colecția de Phantom, unu, doi, trei și patru. Din Phantom IV au fost făcute numai 18, care au fost vândute numai curților regale… Regina Angliei are două, Juan Carlos are trei, chiar l-am rugat să vândă și el, dar mi-a spus că nu poate pentru că aparțin Curții. Până și Saddam avea una!”, spunea Ion Ţiriac, în urmă cu câţiva ani. 

Ion Țiriac a ajuns pe locul 3 în topul celor mai bogați români, conform celor de la Forbes România. Conform sursei citate, Țiriac are o avere de 1,23 miliarde de euro. Pe primul loc în acest clasament se află Daniel Dines, cu o avere de 1,58 milioarde de euro.

Pe ce cheltuie Ion Ţiriac 100.000 de euro în fiecare lună

Ion Ţiriac are cheltuieli de 100.000 de euro în fiecare lună. Omul de afaceri are trei avioane de lux, iar costurile de întreţinere şi salariile pentru angajaţi ajung la această sumă.

Înainte de izbucnirea pandemiei, compania lui Ion Ţiriac genera venituri uriaşe. În acelaşi timp, şi taxele erau pe măsură. Pe aeroporturile din România, costurile de aterizare sunt de 300 de euro pe aeroportul Otopeni, 100 euro pe aeroportul Băneasa, 600 de euro pe aeroportul din Cluj și 50 de euro pe cel din Iași.

Reclamă

Pentru asigurarea celor trei aeronave, Ion Ţiriac plăteşte anual 1.500.000 de euro. "Vedeta" este aeronava Bombardier G5000, o adevărată bijuterie şi care l-a costat pe Ion Ţiriac 30 de milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului Vezi toate știrile
Citește și