Închide meniul
Foto

Cel mai dur atac al Anamariei Prodan la adresa lui Laurenţiu Reghecampf: „Mă rog să nu-l mai vadă băiatul meu, căci abia reușim să ascundem mizeria lui!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 noiembrie 2021, 14:33

Cel mai dur atac al Anamariei Prodan la adresa lui Laurenţiu Reghecampf: „Mă rog să nu-l mai vadă băiatul meu, căci abia reușim să ascundem mizeria lui!”

Anamaria Prodan, cel mai dur atac

Colaj Instagram

„Un om, un tată, un bărbat care nu merită respectul nimănui. Pentru noi el a murit de multă vreme. Am mai spus! Am încercat să-l trezim. V-am spus că este compromis definitiv. Acesta este doar începutul degradării lui. Urmăriți traseul si îmi veţi da dreptate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan: „Mă rog să nu-l mai vadă băiatul meu pe Reghecampf, căci abia reușim să ascundem mizeria lui”

Mă rog să nu-l mai vadă băiatul meu, căci abia reușim să ascundem mizeria lui! Serios. Chiar m-am săturat de mizeria lui Reghecampf, chiar am muncit o viață întreagă şi eu, si copiii mei ca să asistăm şi să fim întrebați de niște… cum să-i numesc? Vă las pe Dvs!

Noi preferăm să rămânem cu imaginea unui bărbat cu B mare, unui tată cu T mare, chiar dacă azi nu există așa ceva. Reghe este azi exemplul negativ pentru generațiile de fotbaliști tineri care nu au voie să se uite la el şi la ce a ajuns”, a spus Prodan, citată de realitateasportivă.net.

Citește și:

Fiul Anamariei Prodan, batjocorit după divorţul părinţilor săi!

Anamaria Prodan a luat o decizie radicală după divorţul de Laurenţiu Reghecampf. Agentul nu a mai suportat umilinţele prin care trece la şcoală Laurenţiu Jr şi a făcut cerere ca acesta să inveţe online.

„Nu mai poate fi cale de împăcare între mine și Reghe. Nu mai vreau că familia mea sa mai aibă de suferit. Fetele au plecat în Italia (n.r Rebecca) și cealaltă în America (n.r. Sara). Iar pentru Laurențiu Jr am făcut cerere pentru studii online, ca sa nu râdă copiii de el la școală.

Reclamă

Mi-ar plăcea ca Reghe să se trezească pentru el și pentru copiii lui, dar între noi nu va mai fi niciodată nimic. Reghecampf este un tip foarte retras, introvertit și pe care cu greu l-am inițiat în partea aceasta a televiziunii.

I-au luat ani să facă această schimbare din fața camerei și nu că era prost, Doamne ferește, ci pentru că nu avea chestia asta, cum nu o au toți. În sport este altă lume”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au căsătorit în urmă cu 13 ani

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au căsătorit în urmă cu 13 ani. Cei doi au împreună un copil, pe Bebeto. Vedeta mai are două fete din prima căsătorie, în timp ce Reghe îl are pe Luca Reghecampf din căsnicia cu Mariana Pfeiffer.

Reclamă 4 / 0/3

Laurenţiu Reghecampf a anunţat-o că vrea să îşi încheie căsnicia pentru a putea fi alături de Corina Caciuc, cea care urmează să îi dăruiască un copil.

Recomandări
  • Anamaria Prodan l-a atacat din nou pe Reghecampf
  • Agentul speră ca Reghe să nu îl mai vadă pe Bebeto

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și