Închide meniul
Foto

Cine e şi cum arată soţia milionarului Nicolae Badea. Oana e avocat de profesie şi mai tânără cu 25 de ani decât omul de afaceri

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 martie 2024, 9:11 / Actualizat: 11 martie 2024, 16:16

Reclamă
Cine e şi cum arată soţia milionarului Nicolae Badea. Oana e avocat de profesie şi mai tânără cu 25 de ani decât omul de afaceri

Nicolae Badea, alături de Cristi Borcea

Cristi Borcea şi Nicolae Badea / Hepta

Cine e şi cum arată soţia milionarului Nicolae Badea. Oana Livia Badea este avocat de profesie şi e mai tânără cu 25 de ani decât omul de afaceri. Cei doi sunt căsătoriţi şi au împreună 3 copii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oana Livia Badea a inaugurat duminică un magazin de haine cu însemnele jucătorilor emblematici de la Dinamo. De altfel, la eventiment au participat mai mulţi foşti jucători de la echipa pe care soţul său a susţinut-o financiar.

Cine e şi cum arată soţia milionarului Nicolae Badea

Nicolae Badea (75 de ani) a lipsit de la eveniment, dar soţia sa a avut o apariţie impecabilă. Îmbrăcată extrem de elegant, Oana Livia Badea a avut o prezenţă impecabilă, s-a întreţinut cu toată lumea prezentă şi a atras toate privirile. (VEZI IMAGINI RARE CU SOŢIA LUI NICOLAE BADEA ÎN GALERIA FOTO)

La eveniment au fost prezenţi, printre alţii, Ion Marin, Costel Orac, Lică Movilă, Marin Dragnea, Andrei Cristea, Ovidiu Burcă, Marius Alexe, Ion Moldovan sau Giani Kiriţă. Soţia lui Nicolae Badea este avocat de profesie şi deţine mai multe magazine de îmbrăcăminte.

Ca şi soţul său, Oana Badea este mare dinamovistă. De altfel, aceasta s-a ocupat şi de partea juridică a clubului.

Reclamă

„Pasiune de familie, pasiune de 15 ani de avocatură la Dinamo, pasiune pentru echipă. Am atâtea amintiri legate de Dinamo… Dinamoviștilor le transmit doar atât: să aibă credința că va fi extraordinar de bine pentru Dinamo!„, a reacționat Oana Badea la deschiderea magazinului.

Oana Badea a fost întrebată şi despre o eventuală revenire a soţului său la Dinamo. Soţia lui Nicolae Badea a evitat elegant un răspuns. „E o întrebare capcană, nu știu ce să vă zic. Noi suntem doamne și putem să punem astfel de întrebări. Dar nu cred că domnilor o să le placă o patroană în domeniul fotbalului, vă spun sigur”, a mai spus Oana Badea.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă azi, LIVE în AntenaPLAY 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia Vezi toate știrile
Citește și