Închide meniul
Foto

Cine este, de fapt, Elena, iubita lui Ianis Hagi. Cât de bogată este fata care i-a „furat” inima fiului lui Ianis

Antena Sport Publicat: 25 mai 2021, 19:19

Reclamă
Cine este, de fapt, Elena, iubita lui Ianis Hagi. Cât de bogată este fata care i-a „furat” inima fiului lui Ianis

Instagram Ianis Hagi

Ianis Hagi trăieşte o frumoasă poveste de dragoste

Elena Tănase, iubita lui Ianis Hagi, este o superbă domnişoară de 22 de ani care locuieşte în Constanţa, acolo unde studiază la Colegiul Național Mircea cel Bătrân. La rândul ei, Elena provine dintr-o familie înstărită. Tătăl fetei este un prosper om de afaceri din Constanţa, astfel că ipoteza unui interes financiar ascuns al fetei este exclus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lui Gică Hagi i-a plăcut de fată şi a acceptat imediat relaţia pe care fiul său o are cu Elena. De altfel, relaţia dintre Ianis Hagi şi Elena este susţinută de ambele familii, scrie Playsport.

De altfel, Elena Tănase nu ezită să meargă în vizită la iubitul său, semn că fata este şi pe placul lui Gică Hagi. Până la finalizarea studiilor, Elena se împarte între şcoală şi relaţia cu fiul lui Gică Hagi. Ianis Hagi a fost deseori vizitat, la Glasgow, de iubita lui. Fiul lui Gică Hagi a revenit în ţară după ce a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător din campionatul Scoţiei.

Elena Tănase, iubita lui Ianis Hagi. Fostbalistul a vorbit despre viaţa personală

Ianis Hagi a vorbit pentru prima dată de viaţa personală. Fiul lui Gică Hagi a recunoscut că se înţelege perfect cu iubita sa.

Stau bine cu dragostea. Sunt tânăr. Importantă e și viața privată, dar vreau s-o țin departe. Părerea mea este că partea aceasta o gestionez bine. Vedem în viitor ce va mai fi„, a declarat Ianis Hagi pentru digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
Vezi toate știrile
Citește și