Închide meniul
Foto

Cine este Elena Tănase, iubita lui Ianis Hagi care a produs un accident în Glasgow! Românca este de o frumuseţe uluitoare

Reclamă

Publicat: 31 august 2021, 23:24 / Actualizat: 1 septembrie 2021, 11:01

Cine este Elena Tănase, iubita lui Ianis Hagi care a produs un accident în Glasgow! Românca este de o frumuseţe uluitoare

Cine este Elena Tănase, iubita lui Ianis Hagi care a produs un accident în Glasgow

Colaj Profimedia / Facebook Elena Tănase

În weekend, Elena Tănase a fost să îl viziteze pe Ianis Hagi. Internaţionalul român era în faţa celui mai important meci din Scoţia, Old Firm. Rangers a învins-o cu 1-0 pe marea rivală, Celtic, într-o dispută în care Ianis a fost lăsat pe bancă de Steven Gerrard.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine este Elena Tănase, iubita lui Ianis Hagi care a produs un accident în Glasgow

Cu o zi înaintea marelui meci, Ianis Hagi a trecut prin momente teribile. Iubita lui a făcut un grav accident pe autostrada M8. Patru maşini au fost implicate, iar o fată de 19 ani a fost transportată la spital.

Potrivit The Scottish Sun, Elena Tănase era la volanului unui automobil de lux, Porsche, care nu avea asigurare. Bolidul, care îi aparţinea lui Ianis Hagi, a intrat într-un carambol. A fost nevoie de intervenţia imediată a medicilor şi a poliţiei.

În jurul orei 21.00, sâmbătă, 21 august, poliţia a fost chemată la un accident rutier cu patru vehicule pe M8, lângă J23, spre est. O tânără, în vârstă de 19 ani, a suferit răni în urma accidentului şi a trebuit să meargă la spital pentru tratament. O tânără de 22 de ani a fost acuzată în legătură cu presupuse infracţiuni rutiere„, a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei Scoţiene, citat de news.ro.

Elena Tănase are acum probleme cu legea. Scoţienii anunţă că iubita lui Ianis a fost pusă sub acuzare după ceea ce s-a întâmplat sâmbătă seara.

Reclamă

Elena Tănase este iubita lui Ianis Hagi

Elena este o superbă domnişoară de 22 de ani care a studiat la Colegiul Național Mircea cel Bătrân. Provine dintr-o familie înstărită, tătăl fetei fiind un prosper om de afaceri din Constanţa.

Părinţii Elenei s-au întâlnit deja cu Gică Hagi. Dimciu-Palavoti Tănase se cunoaşte de mai mulţi ani cu cel mai bun marcator din istoria reprezentativei tricolore. De altfel, în 2019, Gică a fost invitat la un eveniment din familia Tănase. Fratele Elei şi-a botezat copilul, iar Hagi a fost printre invitaţi.

Ianis Hagi nu are motive de îngrijorare. Lui Gică Hagi i-a plăcut de Elena Tănase şi a acceptat imediat relaţia. De altfel, povestea lor de dragoste este susţinută de ambele familii.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Hagi nu se mai fereşte. S-a afişat alături de Elena Tănase

Despărţiţi, în cea mai mare parte din timp, de 3000 de kilometri, Elena şi Ianis s-au bucurat în luna mai de vremea din Capitală şi s-au plimbat fără a fi interesaţi de privirile care s-au aţintit asupra lor. Ianis Hagi nu se mai fereşte şi se bucură astfel de timpul liber.

Aflat în vacanţă, Ianis s-a relaxat în compania prietenei. Cei doi au fost surprinşi în parcul Herăstrău, iar tânăra a atras toate privirile. A venit din Constanţa pentru a fi alături de jucătorul din naţionala României.

Stau bine cu dragostea. Sunt tânăr. Importantă e și viața privată, dar vreau s-o țin departe. Părerea mea este că partea aceasta o gestionez bine. Vedem în viitor ce va mai fi„, a declarat Ianis Hagi pentru digisport.ro

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și