Închide meniul
Foto

Cine este noua iubită a lui Laurenţiu Reghecampf! Detalii neştiute despre Corina, cea care a înlocuit-o pe Anamaria Prodan

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 23 octombrie 2021, 16:39

Cine este noua iubită a lui Laurenţiu Reghecampf! Detalii neştiute despre Corina, cea care a înlocuit-o pe Anamaria Prodan

Cine este femeia care a inlocuit o pe Anamaria Prodan

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf urmează să se despartă şi oficial după un scandal imens. Antrenorul are o nouă iubită care urmează să-i dăruiască şi o fetiţă în aproximativ o jumătate de an. Acum, ies la iveală noi dezvăluiri despre Corina Caciuc, femeia cu care Laurenţiu Reghecampf vrea să se căsătorească.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Detalii neştiute despre iubita lui Laurenţiu Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf o înlocuieşte pe Anamaria Prodan cu Corina, iar acum s-au aflat mai multe detalii despre noii cuscri ai antrenorului. Iubita lui Laurențiu Reghecampf este însărcinată în trei luni, are vârsta de 29 de ani și este director la o companie care derulează afaceri între China și România.

Mai puțin știute sunt detaliile despre familia din care provine Corina Caciuc. Femeia care i l-a furat pe Reghemcampf Anamariei Prodan este născută în Deva, într-o familie modestă provenită dintr-o localitate din județul Botoșani și stabilită în Hunedoara cu mulți ani în urmă, anunţă wowbiz.ro.

Citește și:

Cine o înlocuieşte pe Anamaria Prodan

Corina nu este singura fată la părinţi. Soții Caciuc mai au o fată. Sora mai mare a iubitei lui Laurențiu Reghecampf este căsătorită și are doi copii. Potrivit sursei citate, familia Corinei Caciuc este încântată de ideea de a avea un ginere celebru și bogat precum Laurențiu Reghecampf.

Totuși, părinții iubitei antrenorului sunt deranjați de mediatizarea excesivă a relației celor doi și a scandalului în care a fost implicată fiica lor. Soții Caciuc au însă încredere în fiica lor și au decis să nu intervină în viața personală a Corinei.

Reclamă

Anunţul Corinei Caciuc pentru Anamaria Prodan

În urmă cu câteva zile, Corina Caciuc a vorbit în premieră despre scandalul iscat de anunțul cu privire la sarcină și cel al divorțului dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Aceasta a explicat că a devenit victima furtului de identitate, după ce au început să apară conturi false de Instagram și de Facebook care postează mesaje în numele ei.

„Nu îmi place să vorbesc în spațiul public, dar se impune să fac o serie de precizări legate de prezența mea în social media. Am constatat de la o vreme încoace că admiratoare din umbră mi-au creat conturi fake pe Instagram și Facebook și că distribuie acolo mesaje care mi-ar aparține. În realitate, aceste mesaje sunt fabricate – au un conținut fals – și nu-mi aparțin. Din preocuparea acestor admiratoare, înțeleg că eu sunt un model pentru ele, însă fac un apel să-și găsească alte activități. Le recomand să-și schimbe preocupările”, a spus Corina Caciuc, conform cancan.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” Vezi toate știrile
Citește și