Închide meniul
Foto

Cine este și cum arată femeia cu care Vladimir Putin ar avea o fiică secretă. Cum l-a cunoscut pe liderul de la Kremlin

Antena Sport Publicat: 8 martie 2022, 22:38

Reclamă
Cine este și cum arată femeia cu care Vladimir Putin ar avea o fiică secretă. Cum l-a cunoscut pe liderul de la Kremlin

Vladimir Putin pregăteşte o paradă de amploare în plin război

Avertisment teribil înaintea paradei lui Vladmir Putin / Profimediaimages

Singurul lucru pe care rușii îl știu oficial este că Putin are două fiice: Maria și Ekaterina, din căsătoria cu fosta sa soție, Ludmila Shkrebneva. Dar, potrivit presei din Rusia, Putin ar mai un copil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine este femeia cu care Vladimir Putin ar avea o fiică secretă

Publicația Proekt, citată de elmundo.es, scrie că Putin a avut o aventură cu Svetlana Krivonogikh, o fostă menajeră. Potrivit publicației, femeia i-a dăruit președintelui rus o fiică, născută în 2003. Fata, conform sursei citate, are acum 18 ani, iar numele ei este Elizaveta.

Sursa: Proekt

Mama ei, Svetlana Krivonogij, în vârstă acum de 47 de ani, a crescut într-un cartier din Sankt Petersburg . A avut o tinerețe săracă și își câștiga existența lucrând ca menajeră. În prezent, Svetlana este co-proprietara unei mari bănci rusești și una dintre cele mai bogate femei din țară.

Cei care au cunoscut-o spun că Svetlana s-a îmbogățit pentru că a fost ajutată de un „membru influent al Guvernului”, exact unde lucra Vladimir Putin în anii respectivi. Anchetatorii au găsit bilete de avion care arată că cei doi au călătorit împreună de mai multe ori pe ruta Sankt Petersburg-Moscova. Putin era încă șeful serviciului de informații FSB, ulterior avea să fie prim-ministru și de acolo urma să ajungă președinte.

Svetlana ar fi fost o prietenă apropiată a lui Putin. Timp de mai mulți ani, oameni din anturajul președintelui rus au făcut afaceri cu ea. Relația lui Putin cu Svetlana a început în anii 1990, înainte ca Putin să devină președinte.

Reclamă

Cum arată palatul de 1,2 miliarde de euro care i-ar aparține lui Vladimir Putin

Vladimir Putin ar fi unul dintre cei mai bogați oameni ai planetei, contrar declarațiilor de avere care sunt făcute publice. Președintele rus ar deține un palat de 1,2 miliarde de euro, într-o stațiune de la Marea Neagră, din ținutul Krasnodar.

Vladimir Putin a negat că uriașa proprietare i-ar aparține. Imagini cu luxosul palat au fost făcute publice într-un documentar făcut de aliații lui Alexei Navalnîi, opozantul politic al lui Putin, scrie mirror.co.uk.

Palatul ar fi costat peste 1.2 miliarde de euro şi este construit pe o proprietate de 74 de hectare. Conform sursei citate, este interzis să se zboare pe deasupra clădirii.

Reclamă 4 / 0/3

Casa principală ar avea 17.700 de metri pătraţi, iar pe proprietate ar exista o sera, o biserică, un amfiteatru, o casă de oaspeţi cu 11 dormitoare, o benzinărie, dar şi un tunel special care duce în munţi.

Palatul mai are o piscină, spa, saune, bucătării separate pentru carne, legume, patiserie şi peşte, un teatru, un cinematograf, un casino, o pivniţă cu vin şi peste 12 dormitoare. Dormitorul principal are 260 de metri pătraţi. Proprietatea ar data din timpul primului mandat de preşedinte al lui Putin.

Miliardarul rus Arkday Rotenberg a fost cel care a declarat că proprietatea îi aparţine, fiind un apropiat al lui Vladimir Putin. Alexei Navalnîi a fost otrăvit şi apoi trimis la închisoare, în 2020.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor Vezi toate știrile
Citește și