Închide meniul
Foto

Cine sunt cei trei amanți celebri cu care Anamaria Prodan l-ar fi înșelat pe Laurențiu Reghecampf. „Sunt femeia fatală!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 noiembrie 2022, 12:35

Cine sunt cei trei amanți celebri cu care Anamaria Prodan l-ar fi înșelat pe Laurențiu Reghecampf. „Sunt femeia fatală!”

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, în mașină / Instagram

S-a aflat cine sunt cei trei amanți cu care Anamaria Prodan l-ar fi înșelat pe Laurențiu Reghecampf. Vedeta s-a autoproclamat „femeia fatală”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deși Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au fost căsătoriți timp de 14 ani, au existat numeroase zvonuri conform cărora ambii „ar fi călcat strâmb” în timpul mariajului. Impresara ar fi avut relații extraconjugale cu trei personaje importante din fotbalul românesc.

Cine sunt cei trei amanți celebri cu care Anamaria Prodan l-ar fi înșelat pe Laurențiu Reghecampf

Aceștia sunt Ovidiu Burcă, Dani Coman și Dan Alexa. Anamaria Prodan a infirmat relațiile cu cei trei și susține că nu l-a înșelat pe Reghecampf.

„Astea au apărut de când m-am aplecat eu serios pe cariera lui Alexa. Faptul că a divorţat, cum au divorţat mulţi jucători şi antrenori, e una, dar nebuniile care au apărut că am fi împreună, e cu totul altceva. Am greșit pentru că trebuia să ies și să stopez aberaţiile astea.

Am zis că sunt prea mare, că nu-i bag în seamă. Mă distram, râdeam, dar au început să mă deranjeze foarte tare. Au ieșit tot felul de bârfe, cu Dan Alexa, cu Ovidiu Burcă sau cu Dani Coman. Cum divorța unul apăream eu și ei pe lângă mine. Sunt eu femeia fatală, dar nici chiar așa. Să se îndrăgostească toți de mine ca să-și lase familia”, a declarat Anamaria Prodan, citată de playsport.ro. 

Reclamă

Cu Dan Alexa, Anamaria Prodan a fost implicat într-un scandal monstru în urmă cu trei ani, după ce l-a pălmuit în public pe antrenor. Reghecampf a recunoscut ulterior că a fost foarte gelos pe acel moment și atunci a hotărât să se despartă de soția lui.

Decizia radicală luată de Anamaria Prodan, în plin scandal de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf

Decizia radicală luată de Anamaria Prodan, în plin scandal de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf. Deşi Anamaria Prodan a anunţat, în momentul în care a izbucnit scandalul de divorţ că va pleca din România, soţia lui Laurenţiu Reghecampf s-a răzgândit.

„Am avut o perioadă, în care mă gândeam cum să fac din cauza rușinii pe care am trăit-o și eu și copiii, și ne gândeam să mergem undeva să se facă liniște. Dar ne-am dat seama că noi suntem cei care contează, cei care ducem steagul mai departe, sus, iar restul au plecat.

Reclamă 4 / 0/3

Capul sus, femeile dau viață, femeile sunt viața. Nu există și nu se merită, avem, o singură viață, scurtă și trebuie să ne-o facem frumoasă. Mergeți mai departe. Nu ai cum să stai pe loc, pentru că în momentul în care te-ai oprit, atunci va fi marea problemă„, a mai spus Anamaria Prodan.

Motivul pentru care Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan nu pot rupe relația

Reghecampf și Prodan nu pot rupe complet legăturile. Fie că își doresc, fie că nu, cei doi trebuie să păstreze comunicarea. Totul pentru a asigura creșterea fiului lor, Bebeto, care are 14 ani.

În afară de binele lui Bebeto, Reghecampf nu vrea să mai audă sub nicio formă de cea care încă îi este soție, în acte.

„Nu, nu, nu! Acest subiect este închis pentru mine și singurul lucru care mă mai interesează este binele copilului. Atât!”, a spus Laurențiu Reghecampf, conform playsport.ro.

Reghecampf s-a mutat între timp în Azerbaidjan, unde locuiește alături de amanta Corina Caciuc și fiul lor de câteva luni. Anamaria Prodan a rămas în România și s-a implicat în afaceri și politică. Bebeto locuiește cu impresara.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au căsătorit în 2008 și au organizat o nuntă de vis în Las Vegas.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:40 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a înscris în Giuleşti 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și