Închide meniul
Foto

”Cineva a dus-o la el!” Dezvăluiri incredibile despre Corina Caciuc, amanta lui Laurențiu Reghecampf: ”Niciodată mai mult de o noapte!” Ce i-a făcut presupusul amant: ”Nu știam că e iubita lui!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 decembrie 2021, 13:19

”Cineva a dus-o la el!” Dezvăluiri incredibile despre Corina Caciuc, amanta lui Laurențiu Reghecampf: ”Niciodată mai mult de o noapte!” Ce i-a făcut presupusul amant: ”Nu știam că e iubita lui!”

Anamaria Prodan fost părăsită de Laurenţiu Reghecampf pentru Corina Caciuc

Colaj Instagram

Kamara și Corina Caciuc s-ar fi cunoscut la un concert susținut de artist. Anamaria Prodan a oferit detalii exacte cu privire la relația dintre amanta soțului său și Kamara.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dezvăluiri incredibile despre Corina Caciuc, amanta lui Laurențiu Reghecampf

„Nu a avut nicio relație. În 3 zile cât a fost la un turneu, în Călimănești cineva a adus-o pe fată la Kamara, să o cunoască”, a spus Anamaria Prodan la realitateasportivă.net.

Soția lui Laurențiu Reghecampf a fost completată de Kamara.

„Niciodată mai mult de o noapte! Niciodată nu a intrat în casa mea”, a spus artistul pentru sursa mai sus citată.

Citește și:

Kamara a vorbit și despre filmulețul în care o pune pe Corina Caciuc să promite că va merge la școală, renunță la fumat și alcool și se face fată cuminte. Acesta susține că, în urmă cu un an, i-a trimis filmulețul Corinei Caciuc, fără să știe că aceasta era amanta lui Laurențiu Reghecampf.

Reclamă

„Chiar mi-am adus aminte. Acum un an când am vorbit chiar i-am trimis filmulețul și pozele neștiind că este amanta lui Reghe”, a mai spus Kamara.

„Fuma şi bea enorm, nu se trata de boli şi nu mergea la şcoală!” Dezvăluiri scandaloase despre Corina Caciuc

Kamara, cel care a avut o scurtă aventură cu Corina Caciuc, actuala amantă a lui Laurenţiu Reghecampf, a făcut dezvăluiri uluitoare. Artistul spune că amanta lui Reghecampf a avut o viaţă dezordonată.

De mic eu mi-am crescut frații pentru că tatăl nostru a murit când eu aveam șapte ani. Am trei surori și un frate. Mă durea cumva sufletul să văd o tânără care își irosea viața, care nu mergea la școală, care fuma enorm, care nu se trata de diferite boli, care nu avea legătură cu părinții ei, care bea enorm, considerând că o astfel de viață se irosește aiurea și tinerețea nu e veșnică și cea mai mare rușine pentru o femeie este să fie tratată așa de bărbați. Chiar lecția aceea de viață a fost ca ea să conștientizeze că se va face de cel mai mare râs dacă nu se oprește și dacă nu o ia pe calea cea bună și normală pentru un om„, a spus Kamara la realitateasportivă.net.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Kamara și Anamaria Prodan, dezvăluiri despre Corina Caciuc
  • Corina Caciuc este amanta lui Laurențiu Reghecampf

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:28 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 0-0. Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile Vezi toate știrile
Citește și