Închide meniul
Foto

Claudiu Răducanu este licenţiat şi a devenit cadru didactic. „Blocknotes” s-a căsătorit, iar soţia sa e de o frumuseţe răpitoare

Publicat: 18 ianuarie 2023, 20:05 / Actualizat: 19 ianuarie 2023, 11:03

Claudiu Răducanu este licenţiat şi a devenit cadru didactic. „Blocknotes” s-a căsătorit, iar soţia sa e de o frumuseţe răpitoare

Claudiu Răducanu a devenit cadru didactic

Facebook Claudiu Răducanu

  • Claudiu Răducanu este licenţiat şi a devenit cadru didactic

Claudiu Răducanu este licenţiat şi a devenit cadru didactic. Mai exact, cel poreclit „Blocknotes” s-a făcut băiat cuminte după ce a fost implicat în scandalul cardurilor clonate din Mexic şi a devenit profesor de sport la o şcoală din Craiova, acolo unde şi locuieşte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit unei dezvăluiri făcută în trecut de cei de la impact.ro, Claudiu Răducanu este profesor de sport.

Claudiu Răducanu este licenţiat şi a devenit cadru didactic

Claudiu Răducanu se mândreşte pe reţelele de socializare că a terminat Facultatea de Educatie Fizica si Sport Craiova. Claudiu Răducanu s-a recăsătorit, iar soţia sa este de o frumuseţe răpitoare. (VEDEŢI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO)

Reclamă

Mirel Rădoi, paznicul lui Claudiu Răducanu: ”Dacă dă vreun interviu, ai 1.000 de euro amendă!”

Adrian Pitu a fost invitat la AS.ro LIVE. Fostul jucător de la Steaua a dezvăluit întâmplări haioase din vestiarul roș-albaștrilor. Cele mai multe l-au avut în prim plan pe Claudiu Răducanu. Mirel Rădoi, paznicul lui Claudiu Răducanu! Pitu și-a amintit cum Victor Pițurcă l-a desemnat pe fostul selecționer să aibă grijă de atacant. ”Piți” se temea de perlele pe care le scotea golgheterul Stelei.

Dacă Răducanu ar fi acordat vreun interviu, Rădoi ar fi fost amendat cu 1.000 de euro. Pitu își amintește cum Mirel îl urmărea și la baie.

Reclamă

Piți l-a pus în cameră cu Rădoi, pe Răducanu. I-a zis: Mirel, dacă dă Claudiu vreun interviu, te costă 1.000 de euro. Îl urmărea Mirel și la baie 🙂”, și-a amintit Pitu la AS.ro LIVE.

Pitu a povestit cum și-a luat Răducanu mașină fără să aibă carnet. Când a fost întrebat ce o să facă, atacantul a dat un răspuns fabulos: ”Nu-mi trebuie, e automată”. Colegii au izbucnit în râs.

Îmi aduc aminte că și-a luat o dată un TT. Îi zice Aliuță: Bă, tu nu ai carnet. La care el răspunde: Ce dacă, e automată! Așa da, tată, dacă e automată merge.

Reclamă 4 / 0/3

Am intrat în mașină la maseur, eram eu, Marian și Claudiu. Vede magazia de cd-uri în torpedou. Zice: băi, eu o am în portbagaj. El credea că vin automat pe undeva :). A doua zi, mutase și el magazia în torpedou”, a povestit Pitu, râzând.

Claudiu Răducanu, ”izvorul de perle” al Ligii 1: ”A crezut că citesc Biblia și s-a bucurat”

Vivi Răchită, fost coleg cu Răducanu pe vremea când acesta evolua la Steaua, avea și el cuvinte frumoase despre fostul golgheter al campionatului.

”Am încercat şi pe Claudiu Răducan să-l fac să citească, aveam o carte cu 1.800 de pagini şi Claudiu a zis că citesc Biblia şi s-a bucurat (n.r. – râde). 

Cu el era mai greu cu cititul, era un băiat extraordinar, dar la el era mai greu…Claudelul era un izvor nesecat de perle, un caracter şi un marcator extraordinar”, și-a amintit Răchită.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile