Închide meniul
Foto

Continuă calvarul pentru Alina Vidican? Actualul soț, acuzat că a fost violent cu fosta soție. Vidican a trecut prin clipe grele și cu Borcea: „Da, am lovit-o”

Antena Sport Publicat: 2 septembrie 2021, 12:54

Continuă calvarul pentru Alina Vidican?

Continuă calvarul pentru Alina Vidican? / Instagram Alina Vidican

Instagram Alina Vidican

  • Soţul Alinei Vidican, agresiv cu fosta soţie
  • Brazilianul are doi copii din prima căsnicie

Conform spynews.ro, au apărut detalii legate de problemele mari pe care acesta le-a avut în fosta căsnicie. El nu ar fi fost prea blând cu mama copiilor săi, Beatrice, fiind agresiv cu ea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Probleme pentru Alina Vidican? Dezvăluirile făcute de americani

Asta se arată într-un raport al unei instanţe din Florida, apărut în 2015. Cei doi sperau să trăiască visul american şi se mutaseră în Statele Unite.

După ce au pornit o afacere împreună, cei doi s-au despărţit, în 2017, şi ruptura a fost cu scandal. Cei doi nu şi-au mai vorbit şi nu sunt prieteni, chiar dacă au de crescut doi copii. Betrice s-a cuplat imediat cu un alt bărbat, după despărţire.

Reclamă

Şi cu Cristi Borcea a trecut prim clipe mai grele. „Da, am lovit-o!”, recunoştea acesta.

Cât a putut să coste meniul de la nunta Alinei Vidican

Alina Vidican s-a căsătorit joi cu milionarul brazilian Claude Senhoreti într-o locaţie din lux din Florida. Alina Vidican a avut parte de o nuntă de vis. Totul a mers perfect, iar cei aproximativ 300 de invitaţi s-au delectat cu un meniu de vis. ncărurile au fost diverse, pentru ca invitații să aibă de unde să aleagă.
Au putut opta fie pentru delicatesele din gastronomia italiană, fie din cea braziliană, americană și românească. Nu au lipsit nici tradiţionalele sarmale, scriu cei de la fanatik.ro. Un meniu a costat 246 de dolari.

Reclamă

Alina Vidican a avut parte de surpriza vieții la nunta cu Claude Senhoreti. Fostul model a primit un cadou spectaculos la evenimentul care a avut loc într-un restaurant de lux din Florida. Alina Vidican a uitat de Cristi Borcea și și-a întemeiat o nouă familie la cinci ani după ce a divorțat de fostul patron al lui Dinamo. De ieri este soția unui pilot de curse brazilian care are un succes uriaș și în afaceri.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea!
Diverse • 26 mart., 12:43
FOTO
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea! Ce a spus despre ieşirea din afacerile familiei
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea
Diverse • 25 mart., 9:07
FOTO
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea: „Al optulea copil e pe drum!”
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican
Diverse • 23 mart., 16:46
FOTO
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican: „A venit din America pentru asta!” Imagini rare
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion
Liga 1 • 23 mart., 11:21
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion! Fanii dinamovişti au motive să spere
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol
Diverse • 22 mart., 17:08
FOTO
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol: „S-a adaptat!”