Închide meniul
Foto

Copilul pe care Cristi Borcea l-a recunoscut doar după decizia instanţei, apariție în premieră alături de tatăl său

Reclamă

Publicat: 5 august 2021, 17:07

Copilul pe care Cristi Borcea l-a recunoscut doar după decizia instanţei, apariție în premieră alături de tatăl său

Cristi Borcea, aproape de o mare lovitură

MMA / MMA2 via Hepta

Fostul patron al lui Dinamo îşi petrece concediul la hotelul pe care îl deţine la malul mării. Borcea şi actuala soţie, Valentina Pelinel, sunt alături de cinci dintre urmaşii milionarului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea, apariţie în premieră alături de Carolyn

Evenimentul este cu atât mai important cu cât Cristi Borcea a apărut pentru prima dată public alături de cea mai mare fiică a sa, anunţă playsport.ro. Fata în vârstă de 15 ani nu mai apăruse niciodată alături de tatăl său într-o imagine. Este o dovadă a faptului că, într-un final, Borcea a recunoscut-o oficial pe Carolyn, după o lungă perioadă în care a evitat să facă acest lucru.

Cristi Borcea şi Simona Voiculescu s-au judecat o lungă perioadă de timp pentru recunoaşterea paternităţii copilului. Avocata a cerut, în 2014, efectuarea unui test ADN.

Va face testul, iar dacă fetiţa este a lui, îşi va trata copilul aşa cum trebuie”, a declarat în acea perioadă avocata lui Cristi Borcea, Lilica Popa, la Tribunal.

Cristi Borcea a avut o relaţie cu Simona Voiculescu în perioada în care era căsătorit cu Mihaela Borcea. Se pare că, după o lungă perioadă în care au fost în conflict, relaţia dintre ei a devenit una mai bună.

Reclamă

Borcea se simte excelent acum, fapt dovedit şi de imagine care a devenit virală. „Tati cu fetele lui”, a scris Valentina Pelinel pe reţelele de socializare. Carolyn este în dreapta imaginii, lângă tatăl său. Singurii absenţi de la adunarea de familie sunt Patrick și Angelo, cei doi băieţi fiind plecaţi din ţară.

View this post on Instagram


A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinel)

Reclamă 4 / 0/3

Borcea ar mai putea avea un copil cu Valentina Pelinel

Cristi Borcea are 3 copii cu Valentina Pelinel, însă ar mai vrea să facă unul. Afaceristul de 50 de ani are 9 copii, cu vârste între un an și opt luni și 23 de ani. Au fost făcuți cu 4 femei diferite. Patrick (23 de ani) și gemenii Antonia Melissa și Angelo (17 ani), cu Mihaela, George (9 ani) și Gloria (7 ani), cu Alina Vidican şi Carolyn (14 ani), cu avocata Simona Voiculescu. Acestora li se adaugă cei pe care îi are cu Valentina Pelinel.

Deocamdată nu îmi mai doresc copii, dar dacă Valentina își mai dorește, eu nu am nicio problemă„, a declarat Cristi Borcea, la finalul anului trecut.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! Vezi toate știrile
Citește și