Închide meniul
Foto

Corina Caciuc a rupt tăcerea! Cu ce se ocupă, de fapt, amanta lui Laurenţiu Reghecampf şi după ce a rămas gravidă! A fost acuzată dur de Anamaria Prodan

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 ianuarie 2022, 17:21

Corina Caciuc a rupt tăcerea! Cu ce se ocupă, de fapt, amanta lui Laurenţiu Reghecampf şi după ce a rămas gravidă! A fost acuzată dur de Anamaria Prodan

Corina Caciuc a rupt tăcerea!

Instagram Corina Caciuc

Corina susţine că nu are nevoie de ajutor financiar, ea având o afacere care merge şi în perioadă de pandemie, dar şi de când este însărcinată cu copilul pe care îl va avea împreună cu antrenorul Universităţii Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am o afacere care s-a dezvoltat mult în ultimii ani. Este o companie ce se ocupă cu relații comerciale între China și România”, a spus Caciuc, citată de fanatik.ro. Pe de altă parte, Corina ar mai deţine şi un salon de înfrumuseţare.

Corina Caciuc rupe tăcerea! Ce spune amanta lui Laurenţiu Reghecampf despre eventuala nuntă

Corina Caciuc a vorbit pentru prima oară despre o eventuală nuntă cu Laurenţiu Reghecampf, dar amanta care l-a despărţit pe Reghe de Anamaria Prodan recunoaşte că momentul nunţii nu e chiar aproape, prioritar fiind bebeluşul.

„Deocamdată, prioritate are bebelușul nostru. Apoi, vom lua totul pas cu pas. Nu-mi este în fire să mă ridic pe vreun soclu! Nu am ce să demonstrez cuiva… Eu mă bucur de iubirea la care sunt părtașă și le doresc și altora să trăiască asemenea povești intense”, a spus Corina, pentru sursa citată.

Corina Caciuc şi Laurenţiu Reghecampf, primele declaraţii despre copil

Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc au vorbit în premieră despre relaţia lor şi despre copilul care urmează să se nască în acest an. Cei doi nu s-au mai ascuns şi au făcut, luna trecută, un pictorial spectaculos. Imaginile apărute în spaţiul public au scos-o din minţi pe Anamaria Prodan, care încă nu a divorţat de antrenorul Universităţii Craiova.

Reclamă

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru apariția miraculoasă a bebelușului nostru și tot ceea ce îmi doresc este ca el să se nască sănătos. Cadourile sunt lucruri efemere, creează o bucurie de scurtă durată. Cel mai minunat cadou este de la Dumnezeu, prin faptul că vom deveni părinți„, a declarat Corina Caciuc.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și