Închide meniul
Foto

Corina Caciuc, iubita lui Laurenţiu Reghecampf, dansuri lascive pe ritmuri de manele. Cum a fost surprinsă femeia care i-a distrus căsnicia Anamariei Prodan

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 noiembrie 2021, 16:49

Corina Caciuc, iubita lui Laurenţiu Reghecampf, dansuri lascive pe ritmuri de manele. Cum a fost surprinsă femeia care i-a distrus căsnicia Anamariei Prodan

Anamaria Prodan, mesaje umilitoare pentru Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc

Colaj Click / Instagram

Femeia originară din Deva este cu 17 ani mai tânără decât fostul antrenor de la FCSB. Cei doi s-ar fi cunoscut la Dubai și ar trăi de o lungă perioadă de timp o frumoasă poveste de dragoste. Anamaria Prodan a răbufnit la adresa celei care i-ar fi stricat căsnicia cu Reghecampf. A lansat mai multe acuzații dure și a lăsat de înțeles că Corina ar fi fost escortă de lux.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Corina Caciuc, filmată în timp ce făcea dansuri lascive

Potrivit jurnaliștilor de la click.ro, Corina Caciuc, cunoscută și sub numele de Corina Bilcon, ar fi încins atmosfera la mai multe petreceri private din Dubai. Aceștia au intrat și în posesia unui filmuleț în care iubita lui Reghe dansează lasciv, pe ritmuri de manele.

VEZI AICI VIDEO CU CORINA CACIUC ÎN TIMP CE DANSEAZĂ PROVOCATOR

Tânăra de 29 de ani a locuit o lungă perioadă de timp în Dubai, acolo unde a antrenat Laurențiu Reghecampf. „Ar fi pus ochii pe acesta, profitând de momentele în care Anamaria Prodan era plecată să aibă grijă de mama ei, aflată la acel moment pe patul de moarte„, anunță sursa citată anterior.

Agentul de jucători a dezvăluit că, de-a lungul căsniciei, au fost mai multe escapade ale soțului ei. Anamaria Prodan a recunoscut că au fost mai multe domnișoare pe care le-a cunoscut soțul ei, în toți acești ani, dar că de fiecare dată l-a iertat. Întrebată dacă o va face și acum, impresarul a ținut să asigure că nu se pune problema ca Reghecampf să se întoarcă la ea.

Reclamă

(Reporter: L-ai iertat de atâtea ori, l-ai mai ierta și acum?) Eu l-am iertat de foarte multă vreme. Depinde din ce punct de vedere privești iertarea. (Reporter: Spuneai că de foarte multe ori s-a întors acasă. Se întoarce și acum?) Nu se întoarce niciodată pentru că știe că a fost fatală această greșeală„, a declarat Anamaria Prodan pentru Antena Stars.

Citește și:

Marele secret al iubitei lui Laurenţiu Reghecampf

Toată lumea s-a întrebat cine este, cu adevărat, femeia care i l-a furat Anamariei Prodan pe Laurenţiu Reghecampf. Acum, ies la iveală imagini cu  presupusa amantă a antrenorului, din tinerețe, când aceasta nu avea nicio operaţie estetică. Corina Caciuc este de nerecunoscut. Tânăra era vopsită blond platinat pe atunci și avea câteva kilograme bune în plus.

Despre Corina Caciuc s-a mai aflat că este născută în Deva, într-o familie cu venituri modeste, provenită dintr-o localitate din județul Botoșani și stabilită în Hunedoara cu mulți ani în urmă. În urmă cu câțiva ani, viitorul socru al lui Laurențiu Reghecampf s-ar fi certat cu niște rude de la Botoșani pentru o moștenire, iar disputa s-ar fi sfârșit cu intrevenția Poliției, ajungându-se ulterior și la tribunal.

Reclamă 4 / 0/3

L-a urmărit pe acesta șase luni în Dubai, știind programul acestuia pe dinafară. Anamaria Prodan era plecată atunci să-și salveze mama, pe celebra cântăreață de muzică populară Ionela Prodan, în Cuba. A acționat prompt!“, anunță cei de la Click.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și