Închide meniul
Foto

Corina, presupusa amantă a lui Reghecampf, ar fi avut o primă reacție după ce bărbatul a anunțat divorțul de Anamaria Prodan. Război total cu soția lui Reghe

Antena Sport Publicat: 18 octombrie 2021, 18:49

Reclamă
Corina, presupusa amantă a lui Reghecampf, ar fi avut o primă reacție după ce bărbatul a anunțat divorțul de Anamaria Prodan. Război total cu soția lui Reghe

Anamaria Prodan primeşte lovitura decisivă

Instagram Anamaria Prodan / Cancan

Pe contul ce pare ar fi al Corinei Bilcon apare postată o adevărată declarație de dragoste alături de o poză cu actualul antrenor al Universității Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesajul Corinei Bilcon, presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf

Iubirea este un sentiment minunat pe care o persoană îl poate simţi. Acolo unde domneşte iubirea şi imposibilul poate fi atins. Atunci când iubeşti toate lucrurile parcă devin mai uşoare. Când iubeşti cu adevărat nu contează părerea celor din jur sau ceea ce cred ei despre persoana respectivă. Iubirea presupune şi multe sacrificii pe care eşti nevoit să le faci doar ca cealaltă persoană să fie mulţumită.

Atunci când iubeşti nu cauţi folosul tău, ci mereu cauţi folosul celuilalt. Iubirea este cel mai pur sentiment dintre toate celelalte. Nu iubeşti când tu eşti mai presus pe persoana iubită, iubirea nu este egoistă. Nu încerci să îţi remarci calităţile tale, ci vei încerca să remarci mereu calităţile celuilalt”, a scris Corina, conform celor de la impact.ro.

Corina, presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf, a postat și la Insta Story un mesaj care pare să o aibă ca țintă chiar pe Anamaria Prodan.

„Lasă-i să te judece. Lasă-i să te înţeleagă greşit. Lasă-i să te bârfească. Părerile lor nu sunt problema ta. Tu rămâi un om bun, iubeşte şi simte-te liber în autenticitatea ta. Indiferent ce spun sau ce fac alţii, să nu îndrăzneşti să te îndoieşti de valoarea şi de frumuseţea adevărului tău. Continuă să străluceşti aşa cum o faci deja„, a mai scris Corina pe Instagram, cont despre care se presupune că este al ei.

Reclamă
Reclamă 4

Corina Caciuc, acuzații dure la adresa Anamariei Prodan

Noi informații explozive apar în scandalul divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Conform fanatik.ro, Corina Caciuc este decisă să o dea pe Anamaria Prodan în judecată. Presupusa amantă a lui Laurențiu Regehcampf o acuză pe Anamaria Prodan și ca i-ar fi creat conturi false pe rețelele de socializare.

”Singurul cont Real! Oricare alt cont asociat cu numele si imaginea mea este FALS!”, a scris, în dreptul contului de Instagram, Corina Caciuc.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și