Închide meniul
Foto

Corina, presupusa amantă a lui Reghecampf, ar fi avut o primă reacție după ce bărbatul a anunțat divorțul de Anamaria Prodan. Război total cu soția lui Reghe

Antena Sport Publicat: 18 octombrie 2021, 18:49

Anamaria Prodan, noi dezvăluiri în scandalul divorţului

Anamaria Prodan primeşte lovitura decisivă

Instagram Anamaria Prodan / Cancan

  • Corina Bilcon, mesaj de ultimă oră 
  • Ce a putut posta femeia

Pe contul ce pare ar fi al Corinei Bilcon apare postată o adevărată declarație de dragoste alături de o poză cu actualul antrenor al Universității Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesajul Corinei Bilcon, presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf

Iubirea este un sentiment minunat pe care o persoană îl poate simţi. Acolo unde domneşte iubirea şi imposibilul poate fi atins. Atunci când iubeşti toate lucrurile parcă devin mai uşoare. Când iubeşti cu adevărat nu contează părerea celor din jur sau ceea ce cred ei despre persoana respectivă. Iubirea presupune şi multe sacrificii pe care eşti nevoit să le faci doar ca cealaltă persoană să fie mulţumită.

Atunci când iubeşti nu cauţi folosul tău, ci mereu cauţi folosul celuilalt. Iubirea este cel mai pur sentiment dintre toate celelalte. Nu iubeşti când tu eşti mai presus pe persoana iubită, iubirea nu este egoistă. Nu încerci să îţi remarci calităţile tale, ci vei încerca să remarci mereu calităţile celuilalt”, a scris Corina, conform celor de la impact.ro.

Reclamă

Corina, presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf, a postat și la Insta Story un mesaj care pare să o aibă ca țintă chiar pe Anamaria Prodan.

„Lasă-i să te judece. Lasă-i să te înţeleagă greşit. Lasă-i să te bârfească. Părerile lor nu sunt problema ta. Tu rămâi un om bun, iubeşte şi simte-te liber în autenticitatea ta. Indiferent ce spun sau ce fac alţii, să nu îndrăzneşti să te îndoieşti de valoarea şi de frumuseţea adevărului tău. Continuă să străluceşti aşa cum o faci deja„, a mai scris Corina pe Instagram, cont despre care se presupune că este al ei.

Reclamă

Corina Caciuc, acuzații dure la adresa Anamariei Prodan

Noi informații explozive apar în scandalul divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Conform fanatik.ro, Corina Caciuc este decisă să o dea pe Anamaria Prodan în judecată. Presupusa amantă a lui Laurențiu Regehcampf o acuză pe Anamaria Prodan și ca i-ar fi creat conturi false pe rețelele de socializare.

”Singurul cont Real! Oricare alt cont asociat cu numele si imaginea mea este FALS!”, a scris, în dreptul contului de Instagram, Corina Caciuc.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 28 mart., 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca