Închide meniul
Foto

Coşmar interminabil pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Cine vrea să îi ia fetele, după ce a fost aproape de moarte

Publicat: 8 decembrie 2023, 23:16

Reclamă
Coşmar interminabil pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Cine vrea să îi ia fetele, după ce a fost aproape de moarte

Coşmar interminabil pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ

Dana Roba, alături de Beni şi de fostul soţ, care a atacat-o cu ciocanul / Instagram

Coşmar interminabil pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Dana Roba duce o bătălie pentru custodia celor două fete ale sale chiar cu familia lui Daniel Balaciu, bărbatul care a atacat-o cu ciocanul şi a fost aproape de a le lăsa pe minore fără mamă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta iubită a lui Beni, bărbatul cu care Dana Roba urmează să se căsătorească, a făcut dezvăluiri despre lupta pentru custodie pe care vedeta o duce cu sora lui Balaciu.

Coşmar interminabil pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ!

Nu înțeleg de ce este un conflict între noi două (n.r: între ea şi Dana Roba). Ea (n.r.: Dana Roba) a intervenit pur și simplu. Din contră, a fost o conversație între mine și cumnata ei, sora lui Daniel Balaciu. Aceasta a încercat să-mi ceară mie niște detalii despre Dana și Beni, dacă pot să le dau, pentru a le folosi în obținerea custodiei fetelor.

Am spus că nu mă bag, nu mă interesează, ceea ce a făcut fratele ei este sub orice critică. Indiferent de ce a făcut această femeie, nu se face așa ceva, le putea lăsa fără mamă pe fetele acelea. Când i-am spus lui Beni, mi-a spus că Dana îmi mulțumește din tot sufletul pentru că sunt femeie, sunt mamă și a spus că același lucru ar fi făcut și ea pentru mine”, a declarat Iulia Istrate pentru spynews.ro.

„L-am întrebat de ce a vrut să mă omoare!” Dana Roba a stat faţă în faţă cu soţul său, cel care a mutilat-o cu un ciocan

Dana Roba s-a întâlnit faţă în faţă cu soţul său la Parchetul Timişoara, cel care a mutilat-o şi a băgat-o în spital.

Reclamă

Dana Roba şi Daniel Balaciu au fost în centrul unui scandal uriaş, după ce bărbatul a lovit-o cu ciocanul şi a băgat-o în spital. Mai mult, Dana Roba l-a acuzat pe soţul său că i-a furat şi o sumă mare de bani.

Daniel Balaciu este un fost arbitru, iar din 2021 era jucător, antrenor şi investitor la echipa din Şemlacu Mare. Mai mult, în urmă cu câteva luni, Balaciu a primit şi o diplomă de excelenţă pentru implicarea sa în sport.

Dana Roba şi Daniel Balaciu s-au întâlnit la Parchetul Timişoara, iar femeia a dezvăluit care sunt cele două întrebări pe care i le-a pus.

Reclamă 4 / 0/3

Dana Roba a stat faţă în faţă cu soţul său, cel care a mutilat-o cu un ciocan

Am avut un sentiment, nu știu, de plâns. Am fost emoționată până la lacrimi, nu îmi venea să cred că el a ajuns să facă așa ceva.

I-am arătat cicatricea, l-am întrebat de ce mi-a făcut asta… Nu a zis nimic. Procurorul m-a lăsat să îi pun două întrebări. Prima a fost de ce a vrut să mă omoare.

Răspunsul a fost ‘Nu am vrut să te omor’. A doua întrebare a fost ‘De ce nu ai chemat ambulanța când m-ai lăsat într-o baltă de sânge?’. Și a răspuns că nu a știut că am nevoie de îngrijiri medicale, că nu a văzut cât de tare m-a lovit la cap.

Procurorul l-a întrebat atunci ce relevanță avea cât de tare m-a lovit, din moment ce ea avea nevoie de îngrijiri medicale.

A mai spus că eu i-am cerut să nu chem ambulanța. Asta deși eu îi ziceam că va face 25 de ani de pușcărie dacă mor, că mai bine face doar 15”, a spus Daniela Roba pentru fanatik.ro.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” Vezi toate știrile
Citește și