Închide meniul
Foto

Costin Gheorghe, apariţie de cinci stele alături de soţia sa. Maria e fiică de milionar şi întoarce toate privirile

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 decembrie 2023, 10:28 / Actualizat: 23 decembrie 2023, 18:45

Costin Gheorghe, apariţie de cinci stele alături de soţia sa. Maria e fiică de milionar şi întoarce toate privirile

Costin Gheorghe şi soţia sa, fiica unui milionar, răsfăţ total într-o vacanţă de lux

Colaj Instagram

Costin Gheorghe a avut o apariţie de cinci stele alături de soţia sa superbă. Fostul fotbalist a pus pe reţelele de socializare o fotografie în care apare alături de Maria într-un cadru elegant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Costin Gheorghe şi Maria Cuşu s-au căsătorit la începutul lunii octombrie. Cei doi formează o familie perfectă şi se iubesc ca în prima zi în care s-au cunoscut. Maria Cuşu este fiica milionarului Dumitru Cuşu, un afacerist din Constanţa, dar şi o femeie extrem de frumoasă.

Costin Gheorghe, apariţie de cinci stele alături de soţia sa

Soţia lui Costin Gheorghe este şi o persoană care emană eleganţă şi rafinament la fiecare apariţie. (VEZI IMAGINI INCENDIARE ÎN GALERIA FOTO CU SOŢIA LUI COSTIN GHEORGHE) Costin Gheorghe radiază de fericire lângă soţia sa. După ce s-au cununat religios la începutul lunii onctombrie, Costin Gheorghe şi frumoasa sa soţie, Maria, au fost în luna de miere într-o vacanţă de lux.

Costin Gheorghe îşi iubeste enorm soţia şi îi face neîncetat declaraţii de dragoste. Cei doi s-au întors din vacanţă şi au participat la un eveniment. Maria este fiica milionarului Dumitru Cuşu.

Maria, soţia lui Costin Gheorghe, a avut o apariţie încântătoare şi a întors toate privirile. Imaginile au fost postate de Costin Gheorghe pe reţelele de socializare, alături de cea mai frumoasă declaraţie de dragoste. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO CU SOŢIA LUI COSTIN GHEORGHE)

Reclamă

Costin Gheorghe şi soţia sa, fiica unui milionar, răsfăţ total într-o vacanţă de lux

Costin Gheorghe şi soţia sa au parte de un răsfăţ total într-o vacanţă de lux. Maria, superba soţie a lui Costin Gheorghe, a întors toate privirile. Costin Gheorghe s-a căsătorit cu Maria Cuşu, care este fiica milionarului Dumitru Cuşu, la începutul lunii octombrie. Cei doi au avut parte de o petrecere de vis şi, după aceea, au plecat într-o vacanţă de lux.

Costin Gheorghe şi şoţia sa au mers într-o vacanţă de lux în Thailanda. Maria este de o frumuseţe uimitoare şi a întors toate privirile în momentul în care a apărut cu un decolteu generos. Costin Gheorghe s-a căsătorit la începutul lunii octombrie cu Maria Cuşu, fiica unui milionar din România. Cei doi au avut parte de o nuntă ca-m poveşti şi au strălucit pe ringul de dans. Maria este fiica milionarului din Constanţa, Dumitru Cuşu.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins Vezi toate știrile
Citește și