Închide meniul
Foto

Costin Gheorghe şi soţia sa, apariţie fabuloasă de sărbători. Maria e fiica unui celebru milionar: „Wow! Superbi!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 decembrie 2023, 15:15

Costin Gheorghe şi soţia sa au avut o apariţie fabuloasă de sărbători. Maria arată uimitor şi este fiica unui cunoscut milionar din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maria Cuşu şi Costin Gheorghe s-au căsătorit la începutul lunii octombrie. Cei doi se iubesc enorm şi au o relaţie perfectă. Maria Cuşu este fiica milionarului Dumitru Cuşu, un afacerist din Constanţa, dar şi o femeie extrem de frumoasă. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO)

Costin Gheorghe şi soţia sa, apariţie fabuloasă de sărbători

Cei doi au petrecut sărbătorile împreună, într-un cadru elegant. Imaginile superbe postate pe reţelele de socializare i-au făcut pe fani să reacţioneze imediat. „Wow! Superbi„, „Maria, eşti frumoasă” sau „Sunteţi cei mai frumoşi„, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Costin Gheorghe şi soţia sa, fiica unui milionar, răsfăţ total într-o vacanţă de lux

După ce s-au cununat religios la începutul lunii octombrie, Costin Gheorghe şi frumoasa sa soţie, Maria, au fost în luna de miere într-o vacanţă de lux. Fostul jucător de la Sportul Studenţesc îşi iubeste enorm soţia şi îi face neîncetat declaraţii de dragoste.

Costin Gheorghe şi soţia sa au parte de un răsfăţ total într-o vacanţă de lux. Maria, superba soţie a lui Costin Gheorghe, a întors toate privirile. Costin Gheorghe s-a căsătorit cu Maria Cuşu, care este fiica milionarului Dumitru Cuşu, la începutul lunii octombrie. Cei doi au avut parte de o petrecere de vis şi, după aceea, au plecat într-o vacanţă de lux.

Reclamă

Costin Gheorghe şi şoţia sa au mers într-o vacanţă de lux în Thailanda. Maria este de o frumuseţe uimitoare şi a întors toate privirile în momentul în care a apărut cu un decolteu generos. Costin Gheorghe s-a căsătorit la începutul lunii octombrie cu Maria Cuşu, fiica unui milionar din România. Cei doi au avut parte de o nuntă ca-m poveşti şi au strălucit pe ringul de dans. Maria este fiica milionarului din Constanţa, Dumitru Cuşu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive Vezi toate știrile
Citește și