Închide meniul
Foto

Cristi Borcea „Batman”! Ipostaza uluitoare în care milionarul a fost surprins la petrecerea de Halloween

Publicat: 1 noiembrie 2023, 17:18

Reclamă
Cristi Borcea „Batman”! Ipostaza uluitoare în care milionarul a fost surprins la petrecerea de Halloween

Cristi Borcea "Batman", surprins într-o ipostază uluitoare de Halloween

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel/ Instagram

Cristi Borcea a fost surprins într-o ipostază uluitoare de Halloween! Milionarul român de 53 de ani a fost în centrul atenţiei la petrecerea organizată de soţia sa, Valentina Pelinel. Borcea s-a costumat în Batman!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel formează un cuplu de mai bine de opt ani şi au împreună trei copii, un băiat şi două fete gemene, Indira şi Rania.

Cristi Borcea „Batman”, surprins într-o ipostază uluitoare de Halloween

Cristi Borcea s-a conformat de dragul copiilor săi, la petrecerea de Halloween. Milionarul a fost costumat în Batman, celebrul personaj din filmele animate, iar Valentina Pelinel a postat mai multe fotografii pe contul ei de Instagram (Vezi imaginile în galeria foto de la finalul articolului).

Valentina Pelinel nu s-a lăsat mai prejos la petrecere. Aceasta s-a costumat în „Lava Girl”, eroina din producţiile Miramax Films şi Dimensions Films.

Cristi Borcea nu a îmbrăcat pentru prima dată costumul lui Batman. Fostul patron al lui Dinamo a avut acceaşi ţinută şi în urmă cu doi ani, tot la petrecerea de Halloween.

Reclamă

Fiul Valentinei Pelinel şi al lui Cristi Borcea, Milan, s-a deghizat în Iron Man, în timp ce Indira şi Rania, fetiţele gemene, au îmbrăcat costume de vrăjitoare.

Valentina Pelinel a pregătit în detaliu petrecrea de Halloween. Curtea casei a avut un decor specific, cu detalii în ton cu sărbătoarea, printre care dovleci sau păianjeni.

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel, atacaţi dur după ce au dat frâu liber sentimentelor în public

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel au fost atacaţi dur după ce au dat frâu liber sentimentelor în public. Într-o fotografie publicată de Valentina Pelinel pe Instagram, cei doi sunt îmbrăcaţi sumar, iar Cristi Borcea o pipăie pe posterior pe soţia lui.

Reclamă 4 / 0/3

Valentina Pelinel apare în cămaşă de noapte în poza respectivă. Ea îl ţine de după gât pe Borcea, în timp ce milionarul îi pipăie posteriorul. Cristi Borcea şi soţia lui au primit numeroase comentarii negative din pricina pozei respective.

„În locul dumneavoastră aş sterge această poză. Parcă sunteți mahmuri, dezlânați, deșirati… whatever. Pozitia, picioarele nelucrate, părul, expresia feţei…. a ta, a lui, a voastră împreună… Horror”, a fost comentariul dur trimis de cineva pe Instagram.

„Ce poză nereuşită” şi „Două mumii” au fost alte comentarii negative primite de cei doi.

În ciuda reacţiilor dure, poza respectivă a adunat mai bine de 1.500 de like-uri în trei zile. Au existat şi persoane care le-au luat apărarea celor doi. „Ce oameni răi. În loc să-și vadă gunoiul din curtea lor își dau cu părerea despre dreapta și stânga” şi „Mă da’ câtă răutate să aveţi în voi” au fost comentariile celor care i-au apărat pe Cristi Borcea şi Valentina Pelinel.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și