Închide meniul
Foto

Cristi Borcea, dat de gol de propria soţie! Ce i-a făcut milionarul Valentinei Pelinel: „Cu siguranţă, ceva s-a schimbat”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 27 septembrie 2021, 11:13

Cristi Borcea, dat de gol de propria soţie! Ce i-a făcut milionarul Valentinei Pelinel: „Cu siguranţă, ceva s-a schimbat”

Valentina Pelinel petrece alături de Cristi Borcea

Cristi Borcea a fost dat de gol de Valentina Pelinel. La trei ani de relaţie, blonda ar mai vrea un copil. Ar fi a zecea oară când Borcea devine tată, dar şi ultima dată. Cei doi s-au căsătorit când Borcea se afla în spatele gratiilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea, dat de gol de propria soţie

Acum, la trei ani distanţă, Valentina Pelinel spune că relaţia dintre cei doi s-a schimbat. „Cu siguranță, ceva s-a schimbat pentru că viața în sine este în continuă schimbare. Și acest lucru se vede și în relațiile noastre. În ceea ce ne privește, relația noastră este mai puternică decât oricând, și ceea ce e cel mai important, lucrurile sunt așezate acum.

Liniștea și echilibrul pe care le-am construit împreună sunt o resursă esențială pentru fericirea și împlinirea căsniciei noastre. Este o perioada binecuvântată și mă bucur de ea în fiecare zi, cu toată inima”, a spus Pelinel, conforn cancan.ro.

Ce probleme are Cristi Borcea în căsnicie

Valentina Pelinel nu ezită să-l laude pe soţul milionar, chiar dacă recunoaşte că nu sunt mereu momente frumoase în cuplu. „Alături de el învăț ceva nou în fiecare zi. Cristi este o persoană plină de energie și vitalitate, mereu are idei noi și inițiative. Viața lângă el nu este niciodată plictisitoare. Este, în egală măsură, un bărbat care știe să ofere stabilitate și încredere unei femei, dar și să o facă să se simtă cea mai iubită din lume. Noi suntem parteneri și prieteni în această relație, iubiți și soți și de aceea echilibrăm mereu lucrurile.

În afară de iubire, este vorba de respect între noi și de o foarte bună comunicare. Ne-am dorit să fim împreună și ne-am asumat relația. Provocările prin care am trecut ne-au făcut mai puternici și mai uniți. Fericirea înseamnă și adaptarea la personalitatea celuilalt, dar și libertatea pe care o acorzi din dorința comună de a avea un partener de nădejde lângă tine în această călătorie numită căsnicie”, spune Valentina Pelinel.

Reclamă

Femeia care l-a părăsit pe Cristi Boureanu pentru Cristi Borcea continuă seria dezvălurilor din propria căsnicie. „Amândoi avem personalități puternice și nu este în firea noastră să dăm înapoi. Însă amândoi suntem dispuși la comunicare deschisă și onestă, la discuții și feedback constructive. Ne respectăm suficient de mult încât să adoptăm calea de mijloc și negocierea.

Ce pot să-ți spun este că fiecare zi alături de ei este magică. Dificilă, obositoare, fantastică, împlinită, fericită. Toate emoțiile pe care le resimte fiecare mamă în fiecare zi. Cu siguranță, nu am timp să mă plictisesc sau să mă gândesc la ce e greu și mă concentrez să-i urmăresc cum cresc, evoluează și se dezvoltă. Nu am planificat un al patrulea copil, dar amândurora ne plac copiii și, dacă e să se întâmple, este o binecuvântare de la Dumnezeu. Însă nu face parte din planurile noastre”, a încheiat Valentina Pelinel, conform sursei citate.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Cristi Borcea, dat de gol de soţie
  • Ce s-a schimbat în viaţa milionarului

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:59 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și