Închide meniul
Foto

Cristi Borcea, întâlnire de gradul 0 cu bărbatul căruia i-a furat soția! Femeia a fost şi ea de faţă. Cum a putut reacţiona

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 noiembrie 2022, 13:11 / Actualizat: 23 ianuarie 2024, 21:13

Cristi Borcea, întâlnire de gradul 0 cu bărbatul căruia i-a furat soția! Femeia a fost şi ea de faţă. Cum a putut reacţiona

Cristi Borcea, întâlnire de gradul 0 cu bărbatul căruia i-a furat soția!

Cristian Boureanu şi Valentina Pelinel / Instagram

Cristi Borcea a avut o întâlnire de gradul 0 cu bărbatul căruia i-a furat soția! Valentina Pelinel a fost şi ea de faţă la un local de fiţe din Bucureşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În timp ce Borcea şi Pelinel se distrau alături de alţi prieteni, conform cancan.ro, la local şi-a făcut apariţia şi Cristian Boureanu, cel care a avut o relaţie de 9 ani cu Pelinel, înainte ca aceasta să devină soţia lui Borcea.

Cristi Borcea, întâlnire de gradul 0 cu bărbatul căruia i-a furat soția!

Boureanu a făcut tot posibilul să evite o întâlnire faţă în faţă cu cei doi şi a ales să intre în restaurant pe altă intrare, nu pe cea principală. Asta imediat după ce şi-a parcat bolidul de lux.

Chinul s-a terminat pentru Boureanu după câteva zeci de minute, atunci când Borcea şi Pelinel au părăsit restaurantul. Nu e prima oară când cei trei dau nas în nas. S-a mai întâmplat şi la aeroport, în primăvara acestui an.

Prin ce a putut trece un milionar român: „Te culci cu Cristi Borcea!”

Cristian Boureanu, fostul soţ al Valentinei Pelinel, a vorbit despre momentele grele prin care a trecut în viaţa amoroasă. Omul de afaceri a ţinut să clarifice zvonurile despre divorţul de actuala soţie a lui Cristi Borcea, cu care a fost căsătorit între 2007 şi 2014.

Reclamă

Milionarul român nu s-a ferit şi a dezvăluit, în premieră, cât de mult se temea că ar putea rămâne fără soţie din cauza lui Cristi Borcea. Boureanu avea chiar şi coşmaruri din cauza lui „Leonidas”.

„(Reporter: De ce vă părăsesc femeile?) Asta nu e o întrebare pentru mine şi am răspunsul… aş putea să îl am. Eu mi-am dat răspunsul de mult, este frica. Este frica pentru care foarte mulţi oameni aleg raţiunea în viaţă în locul sentimentelor.

Eu aş vrea să spun un lucru extrem de clar. În 2007, Cristi Borcea nu a venit la nuntă. Era naş la o nuntă alături şi cred că a trimis un mare buchet de flori, dar atât! Mai mult decât atăt… sau poate o fi trecut, nu neg, dar era alături. Eu nu am ştiut niciodată de relaţia lui Valentina cu Cristi Borcea, însă, chiar uitându-mă la viaţa mea, mă iubeşte Dumnezeu. M-a scos din nişte situaţii.

Reclamă 4 / 0/3

Eu m-am trezit într-o noapte lac de transpiraţie şi plângând spunând: ‘Te culci cu Cristi Borcea!’. După care tot eu mi-am cerut scuze, am luat-o în braţe, i-am spus că am visat probabil ceva nasol. Şi nu am mai ştiut de acest subiect până după ce m-am despărţit de Valentina în 2013. Am ţinut ascuns crezând că poate se repară ceva din partea mea şi abia prin 2014 am aflat şi am anunţat când am divorţat. Deci, cel puţin faţă de Valentina nu am avut niciun sentiment de ură sau de supărare că m-ar fi înşelat, până ulterior. Iar ulterior nu mi-a mai păsat„, a declarat Cristian Boureanu la o emisiune TV.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-1. Louis Munteanu a marcat din nou. Albion Rrahmani, gol din penalty în minutul 45+4! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și