Închide meniul
Foto

Cristi Borcea l-a trădat pe naşul Gigi Becali. Nepotul latifundiarului a rupt tăcerea: „S-a dat la iubita mea şi i-a reuşit!”

Antena Sport Publicat: 27 iulie 2022, 12:34 / Actualizat: 27 iulie 2022, 15:21

Reclamă
Cristi Borcea l-a trădat pe naşul Gigi Becali. Nepotul latifundiarului a rupt tăcerea: „S-a dat la iubita mea şi i-a reuşit!”

Cristi Borcea a rupt tăcerea despre prima sa iubită

Cristi Borcea, în timpul unui interviu / MARIAN ILIE / MEDIAFAX FOTO.

Cristi Borcea l-a trădat pe naşul Gigi Becali. Hristu Chiacu (35 de ani), fostul fotbalist de la Dinamo, a făcut acuzaţii incredibile la adresa milionarului. Nepotul lui Gigi Becali a dezvăluit că milionarul s-a dat la iubita sa de la acea vreme, Denisa Tănase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denisa Tănase a câștigat premiul de Miss Fotomodel în 2008. După despărțirea de Hristu, acesta a avut o relație cu Alexandru Pițurcă, însă s-au separat. Din 2013, Denisa este căsătorită cu omul de afaceri Răzvan Banu.

Cristi Borcea l-a trădat pe naşul Gigi Becali

„E adevărat, da. Povestesc doar ce am aflat și eu. Știu doar că s-a dat la ea. Am aflat din anturajul nostru de prieteni. Dar au mai fost alte discuții după aceea, dar nu mai intru în amănunte. Tot legate de zona asta, da…

Nu m-a afectat episodul, mai degrabă glumeam pe seama asta. Să fii patron și să faci chestia asta, iar apoi vrei să joace fotbalistul? Ăștia suntem noi, românii. În străinătate n-am auzit niciodată de așa ceva.

Antipatie între noi? Nu, nu aveam nimic cu el, nu am nici acum. Serios! Dacă i-a reușit? Cred că da. Are un șarm aparte, da, e și frumușel.

Reclamă

(n.r. despre acuzațiile lui Cristi Borcea) Bețiv? Știți ce înseamnă bețiv? De fapt, cred că el știe. Eu pot spune despre el că este curvar, dar el de mine că sunt bețiv nu are cum! Asta înseamnă să bei în fiecare zi”, a dezvăluit Hristu Chiacu, potrivit gsp.ro.

Cum putea să le vorbească Cristi Borcea angajaților săi

Cristi Borcea a avut mulți angajați în afacerile sale și a ajuns să facă milioane de euro. Fotbalul a fost și rămâne însă marea sa slăbiciune. Pe vremea când era acționar la Dinamo era foarte implicat în viața echipei.

Jucătorii care au evoluat pentru Dinamo în perioada în care acționar era Cristi Borcea au făcut de-a lungul timpului dezvăluiri incredibile despre milionarul cu 9 copii. Ultimul care a făcut confesiuni e Liviu Ganea, care a evoluat pentru alb-roșii în perioada 2006-2012.

Reclamă 4 / 0/3

Ganea a povestit că Borcea voia cu ardoare ca echipa sa să câștige și meciurile amicale. Milionarul intra în vestiar și îi îndemna pe fotbaliștii lui Dinamo să apeleze la orice mijloace ca să obțină victoria.

„Venea Borcea și înainte de meci amical și spunea: <<băi, astăzi trebuie să câștigăm, nu contează>>. Jucam și în Antalya și venea în vestiar și zicea: <<trebuie să batem, nu știu ce faceți, cum faceți>>”, a spus Liviu Ganea, potrivit sport.ro.

Cum a făcut avere Cristi Borcea

Cristi Borcea a început să facă bani de tânăr. Și cât s-a aflat după gratii a produs o sumă impresionantă.

„Cu buteliile am început înainte de Revoluție și cu buteliile sunt și acum. Deci acum tot butelii fac. După 30 de ani, tot cu asta mă ocup. Butelii, petrol și gaze. Fac doar ce-am învățat. În ce m-am băgat și n-am știut, am pierdut. Acum am 3.000 de angajați și mă ocup de agricultură și de turism.

La Cetate am o afacere cu Nețoiu. Avem de toate acolo, pământ, mașini agricole. Cu Nețoiu e pericol mare, mare cu el. E toată ziua acolo și are o poftă de muncă. În marea majoritate a timpului, el stă acolo și se ocupă de agricultură. E asocitatul, prietenul și fratele meu! Ne merge bine. A scris Ziarul Financiar că am făcut 70 de milioane de euro cât timp eram în detenție. N-a inventat nimic Mitică Dragomir. Am făcut banii ăștia!”, a spus Cristi Borcea, la Kanal D.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei Vezi toate știrile
Citește și