Închide meniul
Foto

Cristi Borcea s-a împăcat cu Alina Vidican! Fosta soție l-a iertat pe milionar după ce a înșelat-o

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 decembrie 2022, 13:47

Cristi Borcea s-a împăcat cu Alina Vidican! Fosta soție l-a iertat pe milionar după ce a înșelat-o

Fosta soţie a lui Cristi Borcea se scaldă în lux

Alina Vidican, la nunta cu Cristi Borcea / Hepta

Cristi Borcea s-a împăcat cu Alina Vidican! Înșelată de milionarul celebru, fotomodelul l-a iertat pe Borcea, după ani de în zile în care au fost în scandal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După divorț, Cristi Borcea și Alina Vidican au fost la cuțite, ba chiar s-au răfuit. Însă se pare că cei doi au îngropat securea cu ocazia Sărbătorilor. Vidican le-a permis celor doi copiii pe care îi are cu Borcea să petrească Crăciunul alături de tatăl lor.

Cristi Borcea s-a împăcat cu Alina Vidican

Anunțul a fost făcut chiar de Valentina Pelinel, actuala soție a lui Cristi Borcea. Gloria și George au venit din America și vor petrece Sărbătorile alături de Borcea și Pelinel.

„O să fim acasă, o să mergem un pic la munte, pentru că au venit și copiii din America să vadă zăpadă, dar de Crăciun suntem acasă în fiecare an, iar de Anul Nou o să fim tot acasă, anul acesta.

Știi cum e, de când ai copii, ești fericit prin fericirea lor. Ei sunt fericiți că îl așteaptă pe Moșul, apoi deschiderea cadourilor, când este fericirea supremă. Astea sunt momentele care te fac fericit ca părinte.

Reclamă

Nu-mi doresc ceva anume, toti zicem să fie un an mai bun. îmi doresc să fie bine, să fim sănătoși, să fier copiii bine. Să ne iasă toate bine. Să curgă totul lin”, a spus Valentina Pelinel, conform click.ro. 

Copii lui Cristi Borcea din căsătoria cu Alina Vidican locuiesc în SUA

Copiii lui Cristi Borcea care sunt stabiliţi în Statele Unite şi pe care îi are din căsnicia cu Alina Vidican s-au întors deja în ţară. Milionarul român este în culmea fericirii.

Valentin Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Reclamă 4 / 0/3

„Am avut acest interes să fiu cât mai bine cu ele, să crească copiii într-un mediu civilizat, normal. Să nu aibă traume. Asta a contat foarte mult. Mulţumesc lui Dumnezeu, toţi copiii sunt bine. Şi mamele copiilor sunt bine. Eu sunt bine, asta contează cel mai mult.

Nu regret nimic din ceea ce am făcut în viaţă, dar sunt cel mai fericit că mi-am găsit persoana potrivită, ideală, când a trebuit. La momentul potrivit„, a declarat Cristi Borcea.

Drama prin care a trecut Alina Vidican în timpul relației cu Cristi Borcea

Drama prin care a trecut Alina Vidican în timpul relației cu Cristi Borcea este una puţin cunoscută. Când avea 21 de ani, Alina a pierdut o sarcină, în urma căreia a suferit până la naşterea lui George, primul copil al celor doi. El a fost urmat de Gloria.

„Când am rămas însărcinată, la 21 de ani. Şi am pierdut copilul în luna a cincea. Am sufe­rit foarte mult, cred că m-a marcat acel incident până l-am născut pe Alexandru, băieţelul nostru.

Am zis că e un semn de la Dumnezeu că nu e bine ce facem, că trăim în păcat. Un an întreg am avut insomnii, adormeam numai cu Diazepam. Căzusem într-o depresie cruntă”, a spus Alina Vidican, în trecut, pentru okmagazine.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și