Închide meniul
Foto

Cristi Borcea, ultimatum pentru Valentina Pelinel: „Aşa a fost să fie! Mai întâi la rău!”

Reclamă

Publicat: 15 octombrie 2022, 17:51

Cristi Borcea, ultimatum pentru Valentina Pelinel: „Aşa a fost să fie! Mai întâi la rău!”

Cristi Borcea, ultimatum pentru Valentina Pelinel

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Cristi Borcea, ultimatum pentru Valentina Pelinel. Dezvăluirea a fost făcută chiar de soţia Cristi Borcea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel puteau să îşi spună adio în momentul în care omul de afaceri se afla la închisoare. Valentina Pelinel a spus că, în acel moment,a trebuit să aleagă între Borcea şi plecarea la New York.

Cristi Borcea, ultimatum pentru Valentina Pelinel. Dezvăluirea făcută de omul de afaceri

Momentul acela când Cristi mi-a spus: «ori pleci la New York, ori rămâi aici cu mine sa te lupți». Nu sunt genul să plec la rău. Eu îmi doream o familie. Așa a fost să fie, mai întâi la rău și apoi la bine. Mie mi-a lipsit el, pentru că eu pe el am vrut”, a spus Valentina Pelinel în podcastul lui Ameri Nasrin.

Sacrificiul uriaş făcut de soţia lui Cristi Borcea. Prin ce a trecut Valentina Pelinel

Valentina Pelinel a recunoscut care a fost cel mai greu moment din viaţa ei. Sacrificiul uriaş făcut de soţia lui Cristi Borcea, încă de la vârsta de 16 ani, a fost mărturisit de femeia care are 3 copii cu fostul patron al lui Dinamo. Valentina Pelinel a fost nevoită să plece de lângă familie încă din momentul în care era copil. Pentru a face carieră, fostul fotomodel s-a „rupt” de părinţii săi în momentul în care a ajuns la New York.

Cea de-a treia soţie a lui Cristi Borcea nu şi-ar dori ca fetele ei să îi calce pe urme.

Reclamă

„Nu știu dacă este una neapărat foarte mare. Cred că provocarea în sine a fost faptul că a trebuit să mă rup de viața mea, de părinți, la urma urmei, de prieteni, de școală. Eu mi-am făcut mult mai târziu școala în America. Apoi, m-am înscris la distanță la cursurile din facultate.

Adică ruptura a fost cea mai grea, să te trezești, un copil de 16 ani, într-o țară străină, unde trebuie să te descurci. Da, ți s-a oferit să faci ceea ce îți place, căci asta îmi doream și visam să fiu un model de succes, dar este înfricoșător la început.

Dacă fetițele mele mi-ar zice că pleacă la 16 ani și vor să se descurce singure, nu m-ar lăsa inima. Nu este cazul lor, căci ne au pe noi ca sprijin. Eu nu am avut sprijin, nu avea cine să mă ajute în domeniul acesta. Dar știi cum este, te uiți în urmă și zici: ‘Doamne, câte am făcut! Oare aș mai avea puterea să fac așa ceva?’. Cred că este și inconștiența vârstei”, a declarat Valentina Pelinel pentru ego.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Până să se căsătorească cu Cristi Borcea, Valentina Pelinel a avut o căsnicie de şapte ani cu Cristian Boureanu. A divorţat în 2014 pentru a fi alături de „Leonidas”.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” Vezi toate știrile
Citește și