Închide meniul
Foto

Cristi Tănase, lovitură totală primită de la femeia care l-a ţinut la uşă, fără doi dinţi. Nu îşi poate vedea nici propria fiică

Publicat: 9 mai 2024, 21:21

Reclamă
Cristi Tănase, lovitură totală primită de la femeia care l-a ţinut la uşă, fără doi dinţi. Nu îşi poate vedea nici propria fiică

Soţia lui Cristi Tănase, acuzaţii şocante la adresa lui "Dodel"

Adina Maria şi Cristi Tănase / Colaj Instagram

Cristi Tănase (37 de ani) a primit o lovitură totală primită de la femeia care l-a ţinut la uşă, plin de sânge şi fără doi dinţi. Chiar dacă a negat că ar fi într-un conflict cu soţia lui, Adina Maria, „Dodel” a ajuns într-o situaţie incredibilă. Nu îşi poate vedea nici măcar propria fiică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul jucător al FCSB-ului a devenit tată în luna martie, dar soţia lui nu îl lasă să se apropie de copil. Adina Maria a apelat la instanţă pentru a îl ţine departe pe „Dodel”.

Cristi Tănase a primit o lovitură totală primită de la femeia care l-a ţinut la uşă

Potrivit spynews.ro, Cristi Tănase are ordin de protecţie împotriva soţiei şi fiicei lui. Judecătorul a decis să aprobe cererea Adinei Maria. Fostul fotbalist nu are voie, timp de 12 luni, să se apropie de propria fiică. Trebuie să respecte o distanţă de 100 de metri.

Mai mult decât atât, „Dodel” nu are voie să se apropie nici de locuinţa soţiei, din Piteşti. În cazul în care va încălca hotărârea instanţei, riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 6 luni la 5 ani.

După ce a născut, Adina Maria nu s-a afişat niciodată alături de Cristi Tănase. A postat mai multe imagini pe reţelele sociale, dar fără a-l avea lângă ea pe cel care a câştigat trei titluri de campion cu FCSB, două Cupe ale României, o Cupă a Ligii şi o Supercupă a României.

Reclamă

Reacţia lui Cristi Tănase după ce a fost găsit pe jos în faţa uşii

În luna februarie a apărut imagini teribile cu Cristi Tănase. Acesta era pe jos, în faţa uşii de la intrarea în apartament, fără doi dinţi în gură şi încojurat de pete de sânge. Dodel a susţinat atunci că aştepta ca soţia lui să îi deschidă uşa.

Nu m-a bătut nimeni, cine să mă bată. Eram la ușa apartamentului meu. Am fost la un șpriț sâmbătă și așteptam în fața ușii, să-mi deschidă soția. Am niște dinți provizorii, iar unul mi-a căzut. repet, nu m-a bătut nimeni.

Presa scrie numai minciuni despre mine, dar oricum nu mă interesează pe mine. Eu sunt un om care se distreză, mă simt bine. M-am lăsat de fotbal de doi ani, dar nu mă gândeam că o să fiu în continuare în atenția presei. Observ însă că se scrie mai mult acum decât când jucam.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru ce? Niște prostii. Se umflă prea mult tot ce fac. Pentru mine n-ar fi o problemă, problema e la mama, la fratele meu. Mama a avut cancer, abia a scăpat, tata a murit de cancer. Unchiul meu la fel. Am probleme foarte grave. Asta e viața, mergem înainte!”, a spus Tănase, citat de fanatik.ro.

Clipul a apărut pe reţelele de socializare în contextul în care, la finalul lui 2023, Cristi Tănase a fost prins drogat la volan! Fostul fotbalist român, în vârstă de 36 de ani, a fost oprit de poliţişti la un control de rutină.

Cum arată femeia care l-a ţinut la uşă pe Cristi Tănase, la o lună după ce a născut

Soţia fostului jucător de la FCSB a postat în ultima perioadă, pe reţelele sociale, mai multe imagini cu bebeluşul. Adina Maria le-a arătat celor 33.000 de urmăritori pe care îi are pe Instagram cum arată acum.

Îmbrăcată în haine mulate, de culoare neagră, partenera lui Cristi Tănase a avut o apariţie neaşteptată. Pare să fi revenit la cea mai bună formă a ei (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Adina Maria a postat şi o nouă fotografie cu copilul. „Cu mami peste tot„, a fost mesajul care a însoţit imaginea. Nu s-a afişat deloc, în această perioadă, alături de „Dodel”.

În ziua în care a împlinit 37 de ani, fostul internaţional român a primit un mesaj emoţionant de la soţia lui.

La mulţi ani, soţul meu! Te iubim„, a scris Adina Maria, în limba engleză, pe contul ei de Facebook.

Reclamă
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:00 „Am avut nopţi nedormite!” Sacrificiul uriaş făcut de Răzvan Lucescu pentru titlul istoric cu PAOK Salonic: „Era o dramă!” 11:28 FCSB ar putea avea un duel de foc cu PAOK Salonic în preliminariile Ligii Campionilor! În ce tur se pot întâlni 10:51 Gigi Becali a anunţat când va pleca Florinel Coman de la FCSB! Obiectiv uriaş impus lui „Mbbape de România” 10:04 Reacţia lui Ladislau Boloni, după ce Metz s-a salvat după al 5-lea criteriu de departajare de retrogradarea directă 9:49 Simona Halep a urcat 10 locuri în clasamentul WTA! Cine este cea mai bine clasă româncă 9:43 Răzvan Lucescu, declaraţii incendiare la conferinţa de presă. „Acesta este al treilea meu titlu cu PAOK. Unul mi-a fost furat” 8:48 Pep Guardiola, la un pas să plângă atunci când a vorbit despre plecarea lui Jurgen Klopp de la Liverpool: „Îmi va fi dor de el” 8:40 EXCLUSIVMircea Lucescu, discurs emoţionant după ce Răzvan Lucescu a câştigat titlul cu PAOK: „Îi mulţumesc! A fost ceva extraordinar!” 8:12 Gigi Becali şi-a ales super-atacantul de Liga Campionilor pentru FCSB! „Îl iau peste capul staff-ului” 0:15 Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su” Vezi toate știrile
Citește și