Închide meniul
Foto

Cristian Boureanu, prima apariție lângă Cristina Belciu. Și-a dus noua iubită la ziua de naștere a fiicei. Ioana, cu trei ani mai tânără decât cea care i-ar putea deveni mamă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 februarie 2022, 11:10

Cristian Boureanu, prima apariție lângă Cristina Belciu. Și-a dus noua iubită la ziua de naștere a fiicei. Ioana, cu trei ani mai tânără decât cea care i-ar putea deveni mamă

Cristian Boureanu, prima apariție alături de Cristina Belciu

Ioana Boureanu a împlinit 21 de ani. Cristian Boureanu a dat o petrecere aniversară pentru fiica lui și a venit însoțit cu iubita de 24 de ani. Cristina Belciu a adus un tort superb pentru cea care ar putea să-i devină fiică vitregă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristian Boureanu, prima apariție alături de Cristina Belciu

„Sărbătorita! Iubire, Ioana Boureanu!”, a scris Cristina Belciu, pe contul oficial de Instagram.

Sursa: Instagram Cristina Belciu
Sursa: Instagram Ioana Boureanu

Ioana Boureanu abia a împlinit 21 de ani, dar deja a trecut prin cabinetul medicului estetician. Prima operație ar fi făcut-o de îndată ce a împlinit 18 ani, anunța viva.ro. Și-a mărit de mai multe ori buzele și a suferit transformări vizibile. Pare a fi mulțumită cu rezultatul acestora și pozează provocator, după cum se poate observa în galeria foto de mai jos.

În toamna anului trecut a fost văzută purtând cercei cu diamante care costă cel puţin 5.000 de euro, în timp ce una dintre brăţările ei valora minimum 10.000 de euro. S-a afișat şi cu alte accesorii cu valori cuprinse între 1.500 şi 2.400 de euro.

Chiar dacă și-ar fi dorit să își urmeze studiile în afara țării, Ioana a acceptat să fie studentă în București, la SNSPA.

Reclamă

Cristian Boureanu, primele declarații despre relația cu Cristina Belciu

Cei doi s-au cunoscut pe 1 decembrie. S-au întâlnit într-un restaurant din zona de nord a Capitalei, după ce le-a făcut cunoștință Joshua Castellano. De atunci, aceștia ar fi de nedespărțit. Noua iubită a lui Boureanu are 24 de ani, cu 26 mai puțin decât el.

Până acum, cei doi nu au comentat zvonurile despre relația lor. Boureanu și Belciu au decis însă să pună capăt speculațiilor și au oferit primele declarații de cuplu. Nu țin cont de părerile celor care îi critică pentru diferența de vârstă dintre ei.

„Lumea nu știe nimic, pentru ca noi asta ne-am dorit, să păstrăm totul pentru noi și să ne bucurăm de o perioadă frumoasă la care amândoi am tânjit. Se lovește în noi cu prejudecăți ce ar putea să doară mai tare decât dacă s-ar fi aruncat cu pietre, însă noi știm cel mai bine ce s-a legat între noi, care este miza și ce ne dorim să construim, așa că nimic nu ne atinge. Atât eu, cât si Cristian, ne asumăm legătura pe care o avem, matur și sincer, iar dacă cei ce ne privesc au o altă opinie, nu putem spune că o respectăm, ci doar că acest lucru nu o va leza”, a declarat Cristina Belciu alături de Cristian Boureanu, potrivit viva.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cristina Belciu a apărut în mai multe reviste de fashion din Italia. Cei de la Rope Magazine i-au dedicat prima pagină și i-au făcut o prezentare uimitoare. „Cristina Belciu, noua Belluci„, a fost descrierea de pe copertă, românca fiind considerată „sosia” Monicăi Bellucci.

Cristian Boureanu, părăsit de soție pentru Cristi Borcea

Cristian Boureanu a trecut prin momente grele. Primele două mariaje ale lui s-au încheiat cu mare scandal. Omul de afaceri a fost căsătorit mai întâi cu Irina Boureanu, iar „ruptura” dintre ei s-a produs dintr-un motiv uluitor. Acesta a aflat că este înşelat de soţie chiar cu naşul de cununie. De supărare, a anunţat-o pe femeie că nu îşi va mai vedea fiica până când nu va renunţa să se mai întâlnească cu Sebastian Vlădescu.

Și-a refăcut apoi viața și s-a căsătorit cu Valentina Pelinel, în 2007. Nici de această dată nu a avut noroc, iar probleme lui s-au dovedit a fi cu repetiţie. A divorţat în 2014, după ce fostul fotomodel a început o relaţie cu Cristi Borcea. În spaţiul public au apărut informaţii conform cărora cei doi ar fi avut o relaţie încă din timpul căsniciei cu Boureanu.

Recomandări
  • Cristian Boureanu, prima apariție lângă Cristina Belciu
  • Și-a dus noua iubită la ziua de naștere a fiicei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și