Închide meniul
Foto

Cristina Belciu este în continuare singură! Ce îşi doreşte de la viitorul iubit „Monica Belucci de România”

Publicat: 23 septembrie 2023, 20:13

Reclamă
Cristina Belciu este în continuare singură! Ce îşi doreşte de la viitorul iubit „Monica Belucci de România”

Cristina Belciu este în continuare singură

Cristina Belciu/ Instagram Cristina Belciu

Cristina Belciu este în continuare singură, după despărţirea de Cristian Boureanu. Cea supranumită „Monica Belucci de România” a dezvăluit ce îşi doreşte de la viitorul iubit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina Belciu este cea care i-a fost până în urmă cu aproape un an iubită lui Cristian Boureanu. Omul de afaceri a fost căsătorit în trecut cu Valentina Pelinel, însă fostul model l-a părăsit pentru a se căsători cu Cristi Borcea.

Cristina Belciu este în continuare singură

Cristina Belciu nu şi-a găsit încă un partener de viaţă, după relaţia de câteva luni cu Cristian Boureanu. Aceasta a dezvăluit că şi-a crescut standardele, iar viitorul ei iubit trebuie să îndeplinească multe criterii, pentru a-i fi pe plac.

„Monica Belucci de România” susţine că îşi doreşte alături de ea un bărbat manierat, maleabil şi inteligent, şi susţine că nu a găsit încă persoana potrivită.

„Am un standard foarte ridicat, de aceea sunt singură! Îmi doresc să găsesc un bărbat foarte inteligent, foarte educat, foarte manierat, și de aici lucrurile funcționează într-o anumită măsură pentru că eu cred că dacă îndeplinește aceste trei valori are și inteligența emoțională să poată să se plieze, și eu o fac la rândul meu, și cred că e super important să fie maleabil și să își dorească o relație, pentru că asta e problema, că sunt mulți care spun că nu sunt pregătiți pentru o relație.(…)

Reclamă

Nu am mai intrat într-o altă relație pentru că nu am găsit bărbatul potrivit”, a declarat Cristina Belciu, conform antenastars.ro.

Prin ce a trecut Cristina Belciu după ce s-a despărţit de Cristian Boureanu

Cristina Belciu i-a provocat o nouă dramă amoroasă lui Cristian Boureanu, afaceristul român care a fost părăsit de Valentina Pelinel pentru Cristi Borcea. Tânăra de 24 de ani, care este comparată cu Monica Belluci, a trecut prin momente dificile miercuri seară. A făcut un accident şi s-a lovit la cap şi la picior.

”Am avut un mic accident pe Iancu de Hunedoara. Mi-a tăiat calea cineva, mergând foarte încet. Am avut noroc că am avut centura și deși am fost împinsă efectiv în gardul care delimita șoseaua de partea de care circulă tramvaiul m-am lovit doar la cap și la picior. A fost destul de puternic impactul, cred că dacă nu aveam centura ieșeam prin parbriz.

Reclamă 4 / 0/3

M-am ales cu câteva vânătăi și cu mașina în service. În rest sunt bine, am avut o zi foarte lungă ieri. Dar fiarele se repară, vânătăile trec, contează cum tratăm fiecare situație. Totul se întâmplă cu un motiv, poate Dumnezeu m-a ferit de altceva, nu trebuia să ajung undeva”, a declarat Cristina Belciu pentru antenastars.ro.

Considerată de italieni „sosia” Monicăi Bellucci, Cristina a şi postat, pe contul ei de Instagram, o imagine făcută imediat după accident. „O zi bună”, a fost mesajul ironic care a însoţit poza.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și