Închide meniul
Foto

Cu ce a ajuns să se ocupe acum cea mai cunoscută amantă din România, după ce s-a iubit 16 ani cu un milionar român însurat!

Publicat: 13 septembrie 2024, 9:07

Reclamă
Cu ce a ajuns să se ocupe acum cea mai cunoscută amantă din România, după ce s-a iubit 16 ani cu un milionar român însurat!

Cu ce a ajuns să se ocupe acum cea mai cunoscută amantă din România

Vica Blochina / Instagram

La 49 de ani, lituanianca Vica Blochina e implicată într-o activitate surprinzătoare. Iată cu ce a ajuns să se ocupe acum cea mai cunoscută amantă din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina a devenit foarte pasionată de numerologie. În afară de contul principal de Instagram, Vica Blochina a mai deschis o pagină pe reţeaua de socializare dedicată numerologiei.

Cu ce a ajuns să se ocupe acum cea mai cunoscută amantă din România, după ce s-a iubit 16 ani cu un milionar român însurat!

Dacă pe contul principal de Instagram este urmărită de 254.000 de persoane, Vica Blochina a adunat un număr mare de urmăritori şi pe contul vica_blochina_keya_viety.

Peste 88.000 de persoane urmăresc postările despre numerologie ale celebrei lituanience, care locuieşte în România. (IMAGINI CU VICA BLOCHINA ÎN GALERIA FOTO)

Pe contul respectiv, Vica Blochina se recomandă drept psiholog şi trainer, menţionând că este specializată în psihologia numerelor.

Reclamă
Reclamă

Vica Blochina a mărturisit că ia lecţii de numerologie de la specialişti din Rusia. Pentru un curs plăteşte chiar şi 3.500 de euro dintr-un foc.

În studiu. Învăț foarte mult. Pentru mine, școala, acum, în momentul de față, este cel mai important lucru, adică practic, cursurile pe care le fac și școala sunt destul de costisitoare, adică un curs ajunge la 3.500 de euro și eu le fac nonstop, adică termin unul și fac altul și într-adevăr, foarte mulți bani investesc în cursuri.

Eu fac psihologie numerologie. Învăț în fiecare zi, am temele în fiecare zi”, declara Vica Blochina la antenastars.ro.

Reclamă
Vica Blochina se recomandă pe Instagram drept psiholog specializat în psihologia numerelor / captura Instagram
Vica Blochina se recomandă pe Instagram drept psiholog specializat în psihologia numerelor / captura Instagram

Victor Piţurcă a ridicat-o în slăvi pe soţia lui, pe care a înşelat-o 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România

Într-un podcast pentru Nasrin Ameri, Victor Piţurcă a vorbit în termeni elogioşi despre soţia lui, Maria. În prezent, copilul pe care Victor Piţurcă îl are din relaţia cu Vica Blochina, zisă „cea mai cunoscută amantă din România”, locuieşte în casa fostului selecţioner.

”Am fost și mare norocos să dau peste o femeie extrem de echilibrată. Sigur că așa mi-am crescut-o și eu. La 17 ani am cunoscut-o (n.r.: pe Maria Piţurcă), la Târgu Jiu.

Ea era încă elevă la liceu. (…) A terminat liceul și a intrat la facultate în Craiova și s-a mutat în casa mea din Craiova. Eu făceam naveta Craiova-Scornicești”, a dezvăluit Victor Pițurcă pentru podcastul citat.

Momentul în care cea mai cunoscută amantă din România s-a prăbuşit emoţional

Nu cu mult timp în urmă, și Vica Blochina a vorbit deschis despre situația în care s-a aflat, atunci când i-a transmis lui Piți că este însărcinată cu Edan. Cei doi au avut o relaţie extraconjugală timp de 16 ani şi au împreună un copil, pe Edan.

„După ce am rămas însărcinată şi i-am spus că o să am un copil, a fost în felul următor. Între noi nu mergea relaţia foarte bine. Eu am zis că este o binecuvântare de la Dumnezeu. Am zis că aşa a vrut Doamne-Doamne să aduc acest copil pe lume.

Şi când i-am povestit că voi avea un copil, în momentul ăla, toate lucrurile la noi s-au schimbat. La noi s-au schimbat lucrurile în foarte rău. În momentul ăla, nu mai aveam prieten, nu aveam tată, nu aveam iubit, nu aveam frate”, a spus Vica Blochina, în podcastul Femeiadeasupra.

 

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:50

Lando Norris a condus un McLaren P1 construit din LEGO! Imagini superbe de la Silverstone

10:50

VIDEOAntrenamentele etapei de Formula 2 din Azerbaidjan au fost în AntenaPLAY. Calificările încep la ora 14:00

10:45

Aston Martin se transformă în “Red Bull 2.0”. Opinia lui Adrian Georgescu

10:35

Primul antrenament al Marelui Premiu al Azerbaidjanului e în AntenaPLAY! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (13:45)

10:30

„E absolut de neînţeles” Scoţienii l-au criticat dur pe antrenorul lui Rangers după ce au aflat decizia lui Ianis Hagi!

10:00

Adrian Mititelu, pregătit să dea marea lovitură cu FCU Craiova: „Va fi la nivelul lui Mitriţă. Abia aştept”

1 FotoNadia Comăneci, anunţ uriaş despre cazul finalei de la sol de la Jocurile Olimpice! Ce s-ar putea întâmpla cu Voinea şi Bărbosu 2 Ce a putut să răspundă Toni Nadal când a fost întrebat cine este GOAT-ul între Djokovic, Nadal şi Federer 3 FotoAdelina Chivu şi Mihai Morar prezintă X Factor România 4 Alex Cicâldău a devenit cel mai bine plătit jucător din Liga 1! Salariul uriaş pe care îl primeşte la Universitatea Craiova 5 Gabi Tamaş a râs de Alexandru Mitriţă: „El e bad boy? Eu ce mai sunt? Eu am spart un termopan, el nu a făcut nimic” 6 Răzvan Burleanu, noul vicepreşedinte al COSR. Mihai Covaliu a fost unic candidat pentru postul de preşedinte
Citește și