Închide meniul
Foto

Cu ce cadouri a fost cucerită cea mai cunoscută amantă din România. Femeia celebră a rupt tăcerea

Reclamă

Publicat: 2 iunie 2022, 11:30

Cu ce cadouri a fost cucerită cea mai cunoscută amantă din România. Femeia celebră a rupt tăcerea

Cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, a spus tot despre milionarul român

Dezvăluiri făcute de cea mai cunoscută amantă din România / Instagram Vica Blochina

Cea mai cunoscută amantă din România a rupt tăcerea și a vorbit despre momentele în care dansa în Clubul Melody din București. Vica Blochina nu s-a ferit să ofere detalii despre bărbații care au cucerit-o și despre cadourile pe care le-a primit în tinerețe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La vârsta de 20 de ani, fosta balerină l-a cunoscut pe Victor Pițurcă, cel cu care a trăit o poveste de dragoste timp de 16 de ani. S-au iubit în secret, pentru că „Piți” era căsătorit. Din relația lor a rezultat un copil, Edan.

Cadourile cu care a fost cucerită Vica Blochina

Până să se întâlnească cu fostul selecționer, Vica a fost impresionată și de unul dintre bogații Greciei. Acesta a impresionat-o cu o mașină de senzație, dar a avut parte de o surpriză de proporții.

La Melody veneau… țin minte că a venit un grec care avea vapoare, multimilionar, și mi-a adus cadou un Rolls-Royce. Asta în anii 90. Se îndrăgostise de mine și mi-a adus cadou Rolls-Royce, primul Rolls Royce din România. Și eu am zis: Eu nu vreau mașina asta veche. Eu vreau Alfa Romeo. Era Alfa Romeo într-o vitrină, era superbă, roșie. I-am zis că eu nu vreau vechitura aia, vreau Alfa Romeo din vitrină.

Vezi ce copil eram la 18 ani? Da, mi-a luat ce mi-am dorit eu. Aveam multe variante, inclusiv la barul Melody, nu trebuia neapărat să aleg un bărbat însurat”, a declarat Vica Blochina, potrivit viva.ro.

Reclamă

Vica a primit un cadou de lux și de la Victor Pițurcă. În urmă cu 14 ani, fostul selecționer i-a oferit o locuință al cărui preț este estimat acum la 300.000 de euro. Este vorba de un apartament care are o suprafaţă de 125 mp, trei camere şi două balcoane. Este poziţionat în centrul Capitalei.

Cea mai cunoscută amantă din România: „Mi-au plăcut oamenii cu bani!”

Vica Blochina a recunoscut că i-au plăcut mereu bărbaţii cu bani şi că nu ar putea sta lângă o persoană care are probleme financiare.

Eu am jucat la altă ligă, nu la jucători. Cum să fac eu aşa ceva, nu se putea face aşa ceva. Era aiurea. Am fost cu doi miniştri, dar nu le spun numele. Toată viaţa mi-au plăcut oamenii cu bani, care au făcut ceva în viaţă. Nu am fost combinată niciodată cu un bărbat sărac, nu am putut”, a dezvăluit Vica Blochina la podcastul Fita cu Adita.

Reclamă 4 / 0/3

Anul trecut, au apărut zvonuri că a fost evacuată din apartamentul primit de la Victor Pițurcă. Vedeta a negat vehement și a dezvăluit că nu se pune problema de a avea probleme financiare. Banii câștigați și i-a investit în mai multe locuințe și terenuri. A lăsat de înţeles că are o avere uriaşă!

„Apartamentul costă 300.000 euro, dacă într-adevăr ar fi fost adevărat că m-au evacuat din el, am familie și prieteni. Plus că mai am încă trei apartamente, în afară de acesta și vreo zece terenuri„, declara Vica Blochina pentru cancan.ro.

Recomandări
  • Vica Blochina a fost într-o relaţie de 16 ani cu Victor Piţurcă
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și