Închide meniul
Foto

Cu cine a vrut să îl înşele Alina Vidican pe Cristi Borcea: „Aveau problemele lor! E minunată!” Bărbatul, umilit de soţie: „Mi-a zis: ‘‘Eşti tâmpit, eşti prost!””

Publicat: 24 iunie 2022, 9:00

Cristi Borcea, Alina Vidican

Cristian Boureanu, dezvăluiri incredibile despre Alina Vidican

Cristi Borcea şi Alina Vidican s-au despărţit | Hepta

  • Cu cine a vrut să îl înşele Alina Vidican pe Cristi Borcea
  • Dezvăluiri uluitoare ale lui Cristian Boureanu

Alina Vidican a vrut să îl înşele pe Cristi Borcea. Cristian Boureanu a făcut dezvăluiri de senzaţie din perioada în care era căsătorit cu Valentina Pelinel. Într-un interviu acordat recent, Boureanu a lăsat să se înţeleagă că Alina Vidican, cea de a doua soţie a lui Cristi Borcea, i-ar fi făcut avansuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acelaşi timp, Cristi Borcea avea o relaţie cu Valentina Pelinel, soţia de atunci a omului de afaceri.

Cristian Boureanu a mai spus că nu a vrut să aibă o relaţie cu fosta soţie a lui Borcea, însă a admis că erau probleme în cuplu. Într-un final, Cristi Borcea avea să divorţeze de Alina Vidican şi să se căsătorească cu Valentina Pelinel care, la rândul ei, s-a despărţit de Cristian Boureanu. Între timp, şi Alina Vidican şi-a refăcut viaţa alături de milionarul brazilian Claude Senhoreti.

Reclamă

Cu cine a vrut să îl înşele Alina Vidican pe Cristi Borcea

Se întâmplă de prin 2011, noi am divorţat în decembrie 2013. Ştiam că nu mă mai înţelegeam cu Valentina, dar nu că eram înşelat.

Când ei au început să aibă o relaţie era momentul perfect să ne despărţim. Mergeam în direcţii diferite. Eu cu Alina nu am avut nicio treabă, e o fată minunată, nu am ce să zic. Aveau şi ei problemele lor”, a spus Cristian Boureanu într-un podcast.

Reclamă

Bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea a rupt tăcerea despre infidelitatea femeii: „Am aflat târziu! Mi-a zis: ‘Eşti tâmpit, eşti prost!’”

Cristian Boureanu, omul care a fost părăsit de Valentina Pelinel pentru Cristi Borcea, a dezvăluit când a aflat că femeia îl înşela cu Cristi Borcea. Omul de afaceri a dezvăluit şi cum a decurs dialogul cu Valentina Pelinel, în care vorbeau despre avansurile lui Cristi Borcea. Mai mult, Boureanu susţine că şi soţia lui Borcea de atunci i-a dat impresia că ar fi vrut să aibă o relaţie cu el.

Cristi Borcea s-a despărţit de Mihaela în 2011 şi, tot în acelaşi an, s-a căsătorit cu Alina Vidican. În tot acest timp, Borcea ar fi avut o relaţie şi cu Valentina Pelinel. Boureanu spune că a iertat-o pe fosta sa soţie pentru că l-a înşelat cu Borcea.

Cristian Boureanu a rupt tăcerea despre cum a fost înşelat de Valentina Pelinel cu Cristi Borcea

Pe Valentina? Cum să nu. Nu am știut ce s-a întâmplat. Am aflat mai târziu că de pe undeva din 2011 ei au început să aibă o relație (Valentina și Cristi Borcea). Nu știu chiar exact de când, nu m-a mai interesat, oricum mă despărțisem de Valentina.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi aduc aminte că eram pe plajă, în prima zi, și i-am spus Valentinei. M-am uitat la ea și i-am spus că ăsta vrea să te… așa.. și nevastă-sa se dă la mine. Nu există, că ești tâmpit, ești prost, că nu știu ce. Femeia alege. Da, știu, noi facem pe cocoșii, ne încordăm… ea a ales de multă vreme. După aia e un joc”, a spus Cristian Boureanu într-un podcastul lui Cătălin Măruţă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea!
Diverse • 26 mart., 12:43
FOTO
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea! Ce a spus despre ieşirea din afacerile familiei
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea
Diverse • 25 mart., 9:07
FOTO
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea: „Al optulea copil e pe drum!”
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican
Diverse • 23 mart., 16:46
FOTO
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican: „A venit din America pentru asta!” Imagini rare
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion
Liga 1 • 23 mart., 11:21
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion! Fanii dinamovişti au motive să spere
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol
Diverse • 22 mart., 17:08
FOTO
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol: „S-a adaptat!”