Închide meniul
Foto

Cum a ajuns Irinel Columbeanu falit și uitat într-un azil. Pe ce şi-a cheltuit toată averea: „Nu pe femei și cluburi!”

Publicat: 18 septembrie 2024, 20:29

Reclamă
Cum a ajuns Irinel Columbeanu falit și uitat într-un azil. Pe ce şi-a cheltuit toată averea: „Nu pe femei și cluburi!”

Iată cum a ajuns Irinel Columbeanu falit și uitat într-un azil. Mihai Albu a dezvăluit ce a făcut fostul milionar cu toată averea

Irinel Columbeanu şi Monica Gabor, în timpul unui eveniment / Hepta

S-a aflat cum a ajuns Irinel Columbeanu falit și uitat într-un azil. Dezvăluirile au fost făcute de unul dintre puţinii apropiaţi care îl mai sună pe fostul milionar român, ajuns într-o situaţie teribilă la bătrâneţe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În perioada sa de glorie, Irinel a avut în conturi nu mai puțin de 150 de milioane de euro. Și-a investit banii în afaceri care l-au ruinat și a ajuns să trăiască dintr-o pensie de 1.900 de lei de la statul român.

Cum a ajuns Irinel Columbeanu falit și uitat într-un azil

Creatorul de modă Mihai Albu îl cunoaşte foarte bine pe Irinel Columbeanu. Cei doi au petrecut mult timp împreună, în perioada în care soţiile lor erau bune prietene.

Mihai Albu asigură că Irinel a ajuns „la sapă de lemn” după ce a luat decizii catastrofale în afaceri. Neagă zvonurile că Irinel Columbeanu a „aruncat” cu bani pentru distracţii.

Eu cu Irinel, da (n.r. au rămas prieteni). Mai vorbim, ne mai sunăm, ne mai sfătuim, e adevărat, nu ca înainte. Mai ales că trece printr-o situație mai dificilă. Sigur că nu. (n.r. nu se aștepta ca Irinel să treacă prin situația de acum).

Reclamă
Reclamă

Dar eu am știut toți pașii lui, a investit foarte mult pentru un proiect care de atunci era destul de circumspect și destul de la limită. Investea tot ce avea și gira cu tot ce avea pentru acel proiect. Irinel Columbeanu a pierdut toți banii din cauza afacerilor, nu pe femei și cluburi, cum se scrie”, a declarat Mihai Albu, potrivit cancan.ro.

Columbeanu şi-a golit conturile din bancă după ce a crezut că a descoperit „cimentul perfect”. A împrumutat de la bănci sume uriașe de bani pentru a deschide o fabrică de ciment în Gorj. Nu a avut succes și a ajuns astfel să își piardă toată averea. I s-a pus chiar poprire pe pensie.

Irinel a fost vizitat în acest an de fiica lui, Irina, stabilită în Statel Unite. Din păcate pentru el, acum trece prin momente grele. Prietenii l-ar fi „abandonat”, din spusele patronului azilului din Ghermăneşti. Este din ce în ce mai rar vizitat.

Reclamă

Gigi Becali a refuzat să îl ajute pe Irinel Columbeanu

Patronul azilului unde locuieşte Irinel Columbeanu, Ion Cassian, lansa ipoteza că fostul om de afaceri, care şi-a pierdut întreaga avere, ar putea fi susţinut de Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera nici nu a vrut să audă.

Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă, eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui? Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-o dată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn.

Eu cred că totuși Monica (n.r. fosta sa soție) și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil. Pe Zina am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea.

Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht. Și acum pot, dar tată, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață. Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel îl pot ajuta!

Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi. Eu cred că și Romanița (n.r. fosta iubită a lui Irinel Columbeanu) îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut. Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce”, declara Gigi Becali la prosport.ro.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:58

Gigi Becali, inspiraţie fabuloasă în FCSB – RFS! Marius Ştefănescu şi Vlad Chiricheş au colaborat perfect la golul campioanei

22:56

Gafă uriaşă în apărarea FCSB-ului, la golul lui RFS! Chiricheş, Miculescu şi Bîrligea s-au încurcat reciproc pe Arena Naţională

22:50

LIVE SCORERadu Drăguşin, eliminat în Tottenham – Qarabag! Fundaşul naţionalei a văzut cartonaşul roşu în startul meciului

22:44

FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”

22:24

VIDEOFlorinel Coman, pasă decisivă pentru Al Gharafa! „Mbappe” a colaborat perfect cu Joselu

22:22

Daniel Bîrligea a marcat primul lui gol pentru FCSB! Gestul făcut imediat de atacantul roş-albaştrilor după reuşita cu RFS

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și