Închide meniul
Foto

Cum a ajuns să arate „Micul Hercule”, copilul care a şocat România când avea 2 ani. Giuliano Stroe a devenit major şi e de nerecunoscut

Antena Sport Publicat: 31 iulie 2022, 15:09

Reclamă
Cum a ajuns să arate „Micul Hercule”, copilul care a şocat România când avea 2 ani. Giuliano Stroe a devenit major şi e de nerecunoscut

Cum a ajuns să arate "Micul Hercule", copilul care a şocat România când avea 2 ani

Giuliano Stroe a împlinit 18 ani / Colaj Facebook

Cum a ajuns să arate „Micul Hercule” după ce a împlinit 18 ani. Giuliano Stroe a şocat România cu înfăţişarea sa şi a intrat în Cartea Recordurilor încă de când avea patru ani. Era considerat atunci cel mai puternic copil din lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Născut în satul Icoana din judeţul Olt, Giuliano a atras repede toată atenţia asupra sa. Era pregătit de tatăl său şi făcea zilnic antrenamente extrem de dure pentru vârsta pe care o avea. La 2 ani arăta deja ca un culturist.

Cum a ajuns să arate „Micul Hercule”. Giuliano Stroe a împlinit 18 ani

Supranumit „Micul Hercule” tocmai a devenit major şi şi-a sărbătorit ziua de naştere. Imaginile postate de el pe reţelele sociale sunt totuşi surprinzătoare. A devenit de nerecunoscut!

Chiar dacă toată lumea se aştepta ca Giuliano să fie un „pachet” de muşchi, lucrurile nu stau deloc aşa. Stroe a renunţat la gimnastică şi la acrobaţiile care l-au făcut celebru. Potrivit viva.ro, a redus şi intensitatea antrenamentelor din cauza unor probleme de sănătate.

Reclamă

Din păcate, în 2017 a ajuns la un spital din Spania şi a aflat că „are grave probleme la nivelul dezvoltării musculare și osoase„. Atunci, tatăl său a fost la un pas să fie decăzut din drepturile părinteşti pentru că şi-ar fi exploatat copilul pentru bani.

Totuşi, „Micul Hercule” are acum o altă pasiune. Practică boxul, alături de fratele său. De altfel, tatăl lui Giuliano Stroe a înfiinţat propriul cub. Puştiul care a împlinit 18 ani urcă în ring la „Asociația Giuliano & Claudio Boxing Club”.

Desemnat „cel mai puternic copil din lume”, Giuliano are în palmares mai multe recorduri. Unul dintre acestea l-a stabilit în 2010, când a doborât recordul de flotări făcute la 90 de grade.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor Vezi toate știrile
Citește și