Închide meniul
Foto

Cum a fost „cucerit” David Popovici de iubită. Pasiunile ascunse pe care le are Taisia, tânăra care arată uimitor şi e mereu alături de el

Antena Sport Publicat: 25 iulie 2022, 15:25

Reclamă
Cum a fost „cucerit” David Popovici de iubită. Pasiunile ascunse pe care le are Taisia, tânăra care arată uimitor şi e mereu alături de el

Cum a fost "cucerit" David Popovici de iubită. Pasiunile ascunse pe care le are Taisia

Taisia este iubita lui David Popovici / Colaj Profimediaimages / Antena Sport

S-a aflat cum a fost „cucerit” David Popovici de iubită. „Regele Nataţiei”, care a dat lovitura la Campionatele Mondiale şi Europene, este împreună cu Taisia, tânăra care arată uimitor (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) şi e mereu alături de el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Puştiul minune al nataţiei româneşti ar fi de doi ani într-o relaţie cu Taisia, cea care îi este colegă la Colegiul Naţional Bilingv „George Coşbuc”. Potrivit wowbiz.ro, Taisia şi David Popovici au o pasiune comună, sportul! Aşa s-ar fi şi apropiat.

Cum a fost „cucerit” David Popovici de iubită

Tânăra care arată uimitor practică dansurile sportive şi este pasionată şi de make-up. Are şi aceleaşi gusturi muzicale cu David. Amândoi sunt fani ai trupei Subcarpaţi şi au fost surprinşi vineri la concertul celor care l-au încurajat pe Popovici, din tribună, la Campionatul European de înot pentru juniori de la Otopeni.

David Popovici şi Taisia
David Popovici şi Taisia, la un concert la Subcarpaţi

David Popovici a atras toată atenţia asupra lui la Jocurile Olimpice 2020, când i-au lipsit două sutimi pentru a urca pe podium în proba de 200 de metri liber. La întoarcerea în ţară, a fost aşteptat de colegii de liceu pe aeroport. Au sărbătorit cu burgeri performanţa remarcabilă.

Nu simt că trebuie să fac vreun switch, sunt tot David, colegul Taisiei, Melissei, Elizei, al lui Vlad și al tuturor prietenilor mei din Coșbuc„, a spus David Popovici într-un interviu pentru lead.ro.

Reclamă

David Popovici, aşteptat de iubită pe aeroport după Campionatele Mondiale

La finalul lunii iunie, Popovici s-a întors triumfal de la Campionatele Mondiale de la Budapesta. Tânărul supranumit „Regele Nataţiei” a câștigat aurul la probele de 200 metri liber și 100 metri liber la Campionatele Mondiale de la Budapesta şi a fost aşteptat de iubită, pe aerport, la revenirea în ţară.

În momentul în care a ieşit din aeroport, Taisia, însoţită de o altă colegă de liceu a lui David, a fost iritată de faptul că cele două au fost filmate de televiziunile aflate la eveniment.

Nu mă mai filmaţi!”, a fost mesajul Taisiei, care şi-a pus telefonul în dreptul capului, atunci când a trecut prin faţa camerelor TV. Cele două au plecat apoi rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Nu a fost prima dată când Taisia vine la aeroport pentru a-l întâmpina pe David. Ea a mai fost surprinsă alături de părinţii campionului nostru în alte momente în care acesta revenea de la concursuri.

Materia pe care Popovici nu o suportă: „Nu îmi place deloc”

David Popovici a devenit unul dintre cei mai buni înotători din lume datorită programului spartan pe care îl are. În fiecare zi se trezeşte la ora 4:30, cu două ore înainte de antrenament.

Într-o zi obișnuită mă trezesc cu două ore înainte de antrenament pentru a mânca, pe la 04:30. Este un obicei mai special, funcţionează la mine… Să am timp să se digere mâncarea, dar să şi mănânc destul.

După masă, mai dorm o oră, apoi plec spre antrenament. Mai întâi am sală, la 06:30, apoi primul antrenament, de la 07:00. Încerc până în ora 22:00 să merg la somn. Vreau măcar să mă apropii de opt ore de somn. E destul de greu la 22:00. Mai vreau şi eu să vorbesc cu prietenii, cu iubita”, a spus David Popovici pentru fanatik.ro.

David Popovici a dezvăluit că nu i-au plăcut niciodată matematica.

Îmi place foarte mult engleza pentru că o consider ajutându-mă cel mai mult dintre toate materiile. Nu sunt o persoană de real. Nu sunt mare fan matematică, fizică şi chimie. Ok. Matematica nu îmi place deloc„, a mai spus David Popovici.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” Vezi toate știrile
Citește și