Închide meniul

Cum a fost surprinsă fiica lui Michael Schumacher, la 7 ani şi jumătate de la teribilul accident de schi. Fata este de o frumuseţe răpitoare

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 mai 2021, 5:44

Cum a fost surprinsă fiica lui Michael Schumacher, la 7 ani şi jumătate de la teribilul accident de schi. Fata este de o frumuseţe răpitoare

Profimedia

Michael Schumacher, alături de soţia sa Corinna

Gina Maria Schumacher, în vârstă de 24 de ani, este pasionată de echitaţie. De altfeşl, fiica lui Michael Schumacher este campioană mondială la ,reining”, o ramură din echitaţie ce are influenţe din mişcările celebrilor cowboy american. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gina Maria Schumacher nu are nicio team de a călări cei mai nărăvaşi cai. Într-una dintre imagini, postată pe contul de Instagram, fiica lui Michael Schumacher apare în timpul unei competiţii. De altfel, fiica lui Michael Schumacher postează foarte des imagini cu ea de la competiţiile la care participă. 

În primul interviu televizat în care apărut, în urmă cu 3 ani, Gina Maria a dezvăluit că tatăl său a vrut să îi moştenească pasiunea pentru maşini.

Am fost la karting pentru un sezon cu tatăl meu, dar prefer caii”, a spus, în 2018, fiica fostului pilot de Formula 1, în emisiunea Horse Adventures, a scris la acel moment The Sun.

Cât costă tratamentul lui Michael Schumacher pentru o săptămână!

Noi detalii ies la iveală despre starea lui Michael Schumacher. Familia face eforturi supra-omeneşti de a-i asigura septuplului campion mondial de Formula 1 tratamentul necesar pentru a reveni la o viaţă normală.

Reclamă

În urmă cu aproape 7 ani şi jumătate, Michael Schumacher a suferit un accident la schi. A fost în comă, a suferit multiple intervenţii chirugicale şi este tratat acum la domiciliu, într-o vilă din Mallorca.

Pentru a-i asigura tratamentul, familia lui Michael Schumacher plăteşte 191.000 de euro pe săptămână. Pentru a face rost de bani, familia a vândut de-a lungul anilor mai multe bunuri. Mai întâi a încasat 35 de milioane de euro în schimbul unui avion privat, după care a renunţat pentru 3 milioane de euro la o casă din Norvegia.

Michael Schumacher a împlinit 52 de ani la începutul lui 2021

Michael Schumacher a împlinit 52 de ani pe 3 ianuarie. Fanii au fost alături de fostul pilot din Formula 1, cel care de o lungă perioadă duce o luptă grea pentru a se recupera.

Reclamă 4 / 0/3

Un moment aşteptat de fanii lui Michael Schumacher va avea loc curând. Familia marelui campion şi-a dat acordul pentru publicarea unor imagini nemaivăzute cu septuplul campion de Formula 1.

Documentarul "Schumacher" va conţine înregistrări private. Filmul este regizat de doi germani, Michael Wech şi Hanns-Bruno Kammertons. Soţia Corinna, tatăl Rolf, fiica Gina şi fiul Mick vor fi şi ei prezenţi în documentar.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” Vezi toate știrile
Citește și