Închide meniul
Foto

Cum a fost surprinsă presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf, după ce a fost atacată de Anamaria Prodan. Mesaj enigmatic transmis

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 iulie 2021, 14:49

Cum a fost surprinsă presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf, după ce a fost atacată de Anamaria Prodan. Mesaj enigmatic transmis

Instagram Florentina Raiciu

Instagram Florentina Raiciu

În spaţiul public au apărut informaţii conform cărora presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf ar fi Florentina Raiciu, cu care ar avea o relaţie de 8 ani. Mai mult, chiar şi Anamaria Prodan a adus în discuţie numele ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Florentina Raiciu s-a afişat pe reţelele de socializare cu o verighetă identică cu cea purtată de Anamaria Prodan, lucru ce intensificat speculaţiile.

Nu știu ce vreți să vă răspund la această întrebare. Eu nu cred în coincidențe și nu știu cine este această fată. De ce nu o întrebați pe ea? Eu vreau să întreb atât. Cine sunt eu în această în această societate? Sunt unul dintre cei mai mari luptători, o femeie cu o dârzenie și o mândrie ieșită din comun.

Un om cu o dragoste pentru soț cum puțini bărbați trăiesc. Eu cred că atunci când presa aduce în lumina reflectoarelor o astfel de femeie, eu, Anamaria Prodan, trebuie să ignor. Cine este Florentina Raiciu? Sau Corina Gură de aur ca să vorbesc eu despre ele?„, a fost reacţia Anamariei Prodan pentru Playsport.

Florentina Raiciu se distrează la Mamaia

Conform unor imagini postate pe reţelele de socializare, Florentina Raiciu se distrează la Mamaia alături de familie. Aceasta a pus o fotografie în care apare alături de tatăl său. Femeia nu pare deloc afectată de zvonurile apărute, dar şi de atacurile venite din partea Anamariei Prodan. În plus, la story, Florentina Raiciu a postat un meme care poate fi interpretat. „Tată, sunt urât?!” / „Nu tată, lumea e urâtă„, sunt mesajele enigmatice postate de Florentina Raiciu.

Reclamă

Captură: Instagram

Am verificat din curiozitate. Indiferent că ești bogat sau sărac, 20.000 de euro sunt la fel de valoroși, se văd. Fiecare trăiește la nivelul banilor pe care îi are. Eu zic că vedeam dacă era ceva de genul. Pe vremea lui Raiciu, adică în vremea FCSB, nici nu avea zeci de mii.
Dacă vine cineva și îmi arată un transfer banca, orice, către Florentina Raiciu (n.r. presupusa amantă), am să cred. Eu cred că toată această mizerie a pornit de la Gigi Becali. Cum să dea Reghe ăleia atâția bani? De unde? Salariul lui la FCSB nu a fost mereu de 15.000 de euro, ci de 7.000, 6.000 sau 7.000 de euro”, a mai spus Anamaria Prodan.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:56 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ al Chinei e ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 9:37 „Nu are rost să ne ascundem după deget” Bogdan Lobonț, verdict despre lupta pentru cupele europene după FCSB – Rapid 2-2 9:30 FotoVictoria Beckham, petrecere fabuloasă cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani! David Beckham, martor la reunirea Spice Girls! 9:09 „Transmite-le că sunt idioţi!” Ce l-a înfuriat pe Marius Şumudică după FCSB – Rapid 2-2. Anunţ vehement pentru contestatari 8:47 „Nimeni nu l-a lăudat!” Gigi Becali vrea să transfere un jucător de la FCU Craiova! Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 8:37 „E singurul care a făcut ceva!” Vedeta care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, în FCSB – Rapid 2-2 8:17 Gigi Becali a luat la ţintă un alt jucător în afară de Miculescu după derby-ul cu Rapid: „Ești vedetă? Imediat îl trec pe bancă” 8:16 Gigi Becali, propunere incredibilă când a aflat că Vlad Chiricheş a suferit o fractură: „Ce, nu se poate aşa?” 0:08 „100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2 20
apr.
23:51
Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu: „Cum să câştige dacă nu a ajuns la poarta noastră?”
Vezi toate știrile
Citește și