Închide meniul
Foto

Cum a putut apărea în public nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România!

Publicat: 22 aprilie 2024, 8:52

Reclamă
Cum a putut apărea în public nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România!

Cristina Ich şi Alex Piţurcă / colaj Instagram

Lipsită total de inhibiţii, vedeta a postat un clip incendiar pe Instagram. Iată cum a putut apărea în public nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina Ich s-a filmat într-un magazin de haine într-o cămaşă extrem de provocatoare şi a postat clipul video pe InstaStory. Prin cămaşa transparentă se vedea o mare parte din trupul Cristinei Ich, inclusiv sânii acesteia (IMAGINI CU CRISTINA ICH ÎN GALERIA FOTO)

Cum a putut apărea în public nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România!

Cristina Ich este iubita lui Alexandru Piţurcă, fiul fostului selecţioner Victor Piţurcă. Cristina Ich şi „Piţi Jr” au împreună un băieţel superb, pe nume Noah.

Victor Piţurcă a avut timp de 16 ani o relaţie extraconjugală cu Vica Blochina. Cei doi au împreună un băiat, Edan, care locuieşte acum la tatăl lui, Victor Piţurcă.

Victor Piţurcă, recunoscut pentru faptul că nu dă detalii din viaţa de familie, a vorbit despre nora lui, Cristina Ich, într-un podcast. La acea vreme, Cristina Ich încă nu se împăcase cu fiul lui Victor Piţurcă, Alex. Acum cei doi au din nou o relaţie.

Reclamă

Chiar Victor Piţurcă anticipa că fiul lui, Alex, şi Cristina Ich se vor împăca. Fostul selecţioner al României a vorbit în termeni laudativi despre Cristina Ich, pe care a numit-o „o femeie în adevăratul sens al cuvântului”.

Cristina Ich s-a filmat într-o ţinută extrem de provocatoare în magazin / InstaStory Cristina Ich
Cristina Ich s-a filmat într-o ţinută extrem de provocatoare în magazin / InstaStory Cristina Ich

Victor Piţurcă: „I-am spus lui Alex că trebuie să ştie să aibă grijă de familia lui”

Mie, fetele cu care a fost el, nu mi-au fost la suflet. Eu voiam altceva pentru el. Nu mi-am dorit pentru el vedete. El având doar vedete, este un mic dezavantaj. I-am spus, statutul de bărbat aduce niște obligații.

Are copil, are un băiat, a fost cu o femeie în adevăratul sens al cuvântului. Cristina Ich e femeie cu capul pe umeri, pe ea nu o iau ca vedetă. Cristina are copil, i-am spus lui Alex că trebuie să știe să aibă grijă de familia lui.

Reclamă 4 / 0/3

Nu îi văd despărțindu-se… Ei se iubesc în continuare, ăsta e adevărul. Cel mai important moment din viața lui Alex ăsta este: copilul cu Cristina”, a spus Victor Pițurcă în podcastul lui Nasrin Ameri.

Victor Piţurcă a ridicat-o în slăvi pe soţia lui, pe care a înşelat-o 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România

În acelaşi podcast, Victor Piţurcă a vorbit în termeni elogioşi despre soţia lui, Maria. În prezent, copilul pe care Victor Piţurcă îl are din relaţia cu Vica Blochina, zisă „cea mai cunoscută amantă din România”, locuieşte în casa fostului selecţioner.

”Am fost și mare norocos să dau peste o femeie extrem de echilibrată. Sigur că așa mi-am crescut-o și eu. La 17 ani am cunoscut-o (n.r.: pe Maria Piţurcă), la Târgu Jiu.

Ea era încă elevă la liceu. (…) A terminat liceul și a intrat la facultate în Craiova și s-a mutat în casa mea din Craiova. Eu făceam naveta Craiova-Scornicești”, a dezvăluit Victor Pițurcă pentru aceeaşi sursă.

Momentul în care cea mai cunoscută amantă din România s-a prăbuşit emoţional

Nu cu mult timp în urmă, și Vica Blochina a vorbit deschis despre situația în care s-a aflat, atunci când i-a transmis lui Piți că este însărcinată cu Edan. Cei doi au avut o relaţie extraconjugală de 16 ani şi au împreună un copil, pe Edan.

„După ce am rămas însărcinată şi i-am spus că o să am un copil, a fost în felul următor. Între noi nu mergea relaţia foarte bine. Eu am zis că este o binecuvântare de la Dumnezeu. Am zis că aşa a vrut Doamne-Doamne să aduc acest copil pe lume.

Şi când i-am povestit că voi avea un copil, în momentul ăla, toate lucrurile la noi s-au schimbat. La noi s-au schimbat lucrurile în foarte rău. În momentul ăla, nu mai aveam prieten, nu aveam tată, nu aveam iubit, nu aveam frate”, a spus Vica Blochina, în podcastul Femeiadeasupra.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și