Închide meniul
Foto

Cum a putut reacţiona femeia din România care a fost umilită de Ion Ţiriac. „M-am întâlnit foarte puţin cu el”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 august 2022, 13:34

Cum a putut reacţiona femeia din România care a fost umilită de Ion Ţiriac. „M-am întâlnit foarte puţin cu el”

Cum a putut reacţiona femeia din România care a fost umilită de Ion Ţiriac

Ion Ţiriac, în timpul unui eveniment / Hepta

Mihaela Buzărnescu (34 de ani) a considerat că a fost umilită de Ion Ţiriac (83 de ani), care, cu aproape trei ani în urmă, i-a pronunţat greşit numele de familie, numind-o „Buzunărescu”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acel moment, Miki era a doua rachetă a României, după Simona Halep, iar Ţiriac era preşedintele Federaţiei Române de Tenis, astfel că multă lume a considerat nepotrivită greşeala miliardarului.

Dacă la momentul respectiv, Miki dezvăluia că Ţiriac îi cunoştea cu siguranţă numele, acum ea a venit cu noi declaraţii legate de episodul în care a fost ironizată de fostul mare campion.

Mihaela Buzărnescu, noi declaraţii despre momentul în care Ion Ţiriac i-a pronunţat greşit numele

„Eu m-am întâlnit foarte puțin cu el și în trecut, nu prea ne-am intersectat, cred că l-am văzut la Wimbledon, în 2019, când am și jucat împotriva Simonei în turul 2.

Cu acel comentariu, eu am lăsat-o așa cum a fost. Dacă n-a știut să-mi să rostească numele, asta este, nu vreau să mă bag în discuții. Sper doar că dânsul a apreciat munca mea și rezultatele mele, cu susținerea puțină pe care am avut-o în cariera sportivă. Indiferent că știe cum mă cheamă sau nu.

Reclamă

Poate după ce mă las de tenis o să ne întâlnim personal și o să schimbăm câteva vorbe așa, friendly”, a spus Miki Buzărnescu, citată de gsp.ro.

Ion Ţiriac i-a greşit numele Mihaele Buzărnescu

În 2019, Ion Ţiriac a vorbit despre trofeul câştigat de Simona Halep la Wimbledon. Atunci, Simo a pierdut un singur set, în faţa Mihaelei Buzărnescu, meci din turul 2 la care Ţiriac a fost prezent. Fostul preşedinte FRT a numit-o „Buzărescu” şi „Buzunărescu”.

„Sunt mai bucuros decât toată România la un loc pentru cadoul pe care Simona Halep ni l-a făcut. Mă refer la Wimbledon. Dar au fost sincope și acolo.

Reclamă 4 / 0/3

Halep, care n-a jucat deloc bine la începutul Wimbledonului…și am văzut asta în turul 2 cu Buzărescu … cu Buzunărescu … pentru că am fost acolo. Au jucat amândouă mediocru!”, spunea atunci Ţiriac, pentru sursa citată mai sus.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
Vezi toate știrile
Citește și