Închide meniul
Foto

Cum a reacţionat Bianca Marina, după ce Steliano Filip s-a căsătorit cu Fiviane: „Asta i-am dorit!”

Viviana Moraru Publicat: 27 iunie 2023, 12:43

Reclamă
Cum a reacţionat Bianca Marina, după ce Steliano Filip s-a căsătorit cu Fiviane: „Asta i-am dorit!”

Cum a reacţionat Bianca Marina, după ce Steliano Filip s-a căsătorit cu Fiviane

Bianca Marina/ Steliano Filip, alături de soţie/ Colaj Instagram

S-a aflat cum a reacţionat Bianca Marina, după ce Steliano Filip s-a căsătorit cu Fiviane. Fosta soţie a fundaşului a declarat că nu a avut nimic împotriva nunţii acestuia, mărturisind că şi fetiţa lor luat parte la fericitul eveniment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Steliano Filip şi-a găsit liniştea în braţele Fivianei, după divorţul cu scandal de Bianca Marina, din 2021.

Cum a reacţionat Bianca Marina, după ce Steliano Filip s-a căsătorit cu Fiviane

Bianca Marina a dezvăluit că s-a bucurat pentru faptul că fostul ei soţ şi-a găsit liniştea şi s-a recăsătorit. Frumoasa brunetă a declarat chiar că le-a urat celor doi „Casă de piatră”.

De asemenea, Bianca a mai spus că şi fetiţa ei, pe care o are alături de Steliano Filip, a luat parte la nunta tatălui său, fiind de acord ca cea mică să-i cunoască noua familie a fundaşului.

„(N.r. Fetiţa a participat la nuntă?) Bineînțeles că a participat, nu am avut nimic împotrivă, este tatăl ei. El acum are o nouă familie și trebuie ca și ea să cunoască familia, să stea cu soția lui. Mi se pare normal. Totuși, sunt căsătoriți. Nu mă pot pune împotriva nimănui. Am fost fericită pentru el și i-am dorit Casă de Piatră”, a declarat Bianca Marina, pentru antenastars.ro.

Reclamă

Steliano Filip a fost căsătorit timp de patru ani cu Bianca Marina. Cei doi au împreună şi o fetiţă, însă au decis să divorţeze în 2021. Despărţirea a fost cu scandal, după ce jucătorul a acuzat-o pe Bianca de infidelitate.

Steliano Filip s-a căsătorit religios cu Fiviane

Steliano Filip s-a căsătorit religios cu Fiviane. Fundaşul, care evoluează în prezent la Mezokovesd, a mers în faţa altarului pentru a doua oară, după ce a fost căsătorit şi cu Bianca Marina, femeia alături de care are şi un copil.

Steliano Filip s-a căsătorit civil cu Fiviane în luna martie a acestui an, iar la trei luni distanţă, aceştia au ales să meargă şi în faţa altarului pentru a-şi uni destinele.

Reclamă 4 / 0/3

Cei doi au primit taina cununiei de la un pastor, iar nunta a avut loc într-un decor de vis, în aer liber. Mirii i-au avut aproape pe membrii familiei, dar şi pe mai mulţi prieteni, printre care Gabriel Torje şi Romario Benzar, foşti coechipieri ai lui Filip.

Fiviane a atras toate privirile la evenimentul care a avut loc sâmbătă seara. Soţia lui Filip a optat pentru o rochie lungă de mireasă, cu un decolteu superb, şi o coafură simplă, părul fiind strâns la spate.

De cealaltă parte, Steliano Filip a fost extrem de elegant, optând pentru o ţinută clasică, formată dintr-un costum negru, cămaşă albă şi papion.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și