Închide meniul
Foto

Cum a reușit Cristi Borcea să facă 4 copii când era la închisoare: „Eram 16 oameni în celulă, ba am fost și 40!”

Reclamă

Publicat: 10 iunie 2022, 19:32

Cum a reușit Cristi Borcea să facă 4 copii când era la închisoare: „Eram 16 oameni în celulă, ba am fost și 40!”

Cum a reușit Cristi Borcea să facă 4 copii când era la închisoare

Cristi Borcea a fost 5 ani în închisoare / Hepta

Au apărut noi detalii despre modul prin care Cristi Borcea a făcut 4 copii când era la închisoare. Victor Becali, cel care i-a fost coleg de celulă, a dezvăluit ce s-a întâmplat, cu adevărat, după condamnările din Dosarul Transferurilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul patron al lui Dinamo a stat închis cinci ani și o lună după gratii și a fost eliberat condiționat după ce ar fi participat la peste 150 de activități educative. Marea surpriză a fost că, în perioada detenției, Borcea a mai făcut patru copii.

Cristi Borcea a făcut 4 copii când era la închisoare

Au apărut zvonuri că Cristi Borcea a avut parte de condiții de lux în perioada petrecută în închisoare și că avea la dispoziție chiar și de un spa. Mai mult, s-a spus că acesta era vizitat des de Valentina Pelinel și că copiii i-ar fi făcut chiar în celulă. Victor Becali a rupt tăcerea despre ceea ce s-a întâmplat cu adevărat.

Una se scria prin presă, alta era situația acolo. Ca să vă dau un exemplu. Mai veneau elevi de la școala de poliție în vizită la noi. Și fete, și băieți. Și mulți aveau curiozitatea să vadă camera lui Borcea, pentru că de el se scria mai mult. Atunci eram patru într-o cameră mică, toaletă la comun. Dar fetele doreau să vadă unde e Spa-ul lui Borcea, pentru că citiseră în presă. Le-am spus să deschidă ușa la WC, că acolo e… Nu le venea să creadă!

(Păi și vizitele noaptea ale Valentinei Pelinel la Borcea, despre care a vorbit Nati Meir?) Păi Meir vedea noaptea prin bezna aia cum a văzut și euro ăia falși pe care-i dădea la lăutari! Unde să intre Valentina Pelinel? Eram 16 în cameră (n.r. celulă) uneori, ba am fost și 40 la un moment dat. Acolo nu intra nimeni!„, a declarat Victor Becali pentru fanatik.ro.

Reclamă

Omul de afaceri a mai fost însurat cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011) și cu Alina Vidican (2011 – 2016). Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Dezvăluirile lui Borcea despre copiii făcuți în detenție

Fostul patron al lui Dinamo a vorbit despre situaţia inedită în care familia sa a devenit şi mai numeroasă, deşi se afla în spatele gratiilor. A negat vehement că ar fi fost vizitat, în penitenciar, de soția lui.

Am patru copii concepuți în detenție. Cei trei cu Valentina și Gloria, din cea de-a doua căsătorie. Nu am fost niciodată la camera nupțială. Toți sunt făcuți în permisie. Mi-a trecut și mie mai ușor. Am avut adrenalină, stimulent„, a spus Borcea, anul trecut, pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Până să o cunoască pe Valentina Pelinel, Borcea a mai fost căsătorit de două ori. Cu prima soţie are gemeni, situaţie care a fost cu repetiţie. Actuala femeie din viaţa lui „Leonidas” a dezvăluit cum a reacţionat acesta în momentul în care i-a dezvăluit că şi ea va avea gemeni.

(Reporter: Cum l-ai anunțat pe Cristi că va deveni din nou tată?) Amândoi ne doream și așteptam momentul cu entuziasm. Cristi a fost cel care m-a încurajat și mi-a spus tot timpul că se va întâmpla, să am încredere și răbdare. M-a susținut în fiecare moment. Îmi aduc aminte cum mereu îmi spunea că își dorește o fetiță care să semene cu mine și să aibă ochii lui albaștri. Iată că Dumnezeu ne-a dat două fetițe, câte una pentru fiecare, așa cum ne-am dorit„, tocmai a dezvăluit Valentina Pelinel pentru viva.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și