Foto

Cum arată, acum, orașul monahal unde Gigi Becali vrea să se călugărească. Mănăstirea în care femeile sunt interzise

De Antena Sport
Publicat: 23 ianuarie 2022, 9:56

Proiectul de suflet al lui Gigi Becali prinde contur. În pozele de mai jos, puteți vedea cum arată, acum, orașul monahal pe care patronul de la FCSB îl construiește de la zero.

Reclamă

Totul a început cu doi ani în urmă, când Gigi Becali a cumpărat 30 de hectare în Comanca, iar cu cu 11 luni în urmă au început și lucrările. Prima mănăstire este deja construită.

Reclamă

”O să fie un oraş monahal călugăresc. Pentru că într-o parte vor fi bărbaţi, călăgări, şi într-o altă mănăstire numai femei. La femei nu calcă bărbaţii, la bărbati nu calcă femei„, spunea în trecut Gigi Becali.

Gigi Becali și-a dus deja 300 de oi în locul unde vrea să se călugărească

Gigi Becali este dispus să îşi dedice viaţa bisericii. Patronul lui FCSB este hotărât să renunţe la afaceri şi să se călugărească. S-a aflat locul unde latifundiarul din Pipera vrea să se retragă, departe de ochii lumii.

Omul de afaceri, care este din 2003 finanţatorul lui FCSB, a plănuit să călugărească la o Mănăstire de lângă satul Comanca, alfată la aproximativ 210 kilometri depărtare de vila lui din Pipera. Gigi Becali și-a ales o zonă muntoasă, cu aer curat, iar Mănăstirea unde vrea să se retragă se află într-o vale.

Femeile, interzise în Mănăstirea construită de Gigi Becali

În zona unde se află Mănăstirea respectivă sunt și mai multe case, unde locuiesc oameni, iar între ele sunt amplasate mai multe panouri solare. În plus, Mănăstirea e „îmbrăcată” complet în aur pe interior, fiind cunoscută drept Athosul românesc.

Un detaliu important e că Mănăstirea e interzisă femeilor. Gigi Becali și-a adus deja acolo aproximativ 200-300 de oi.

Deși n-au voie în Mănăstire, Gigi Becali plănuiește să construiască case pentru fiicele și soția lui în zona respectivă. Afaceristul vrea să facă același gest și pentru oamenii săi de încredere de la FCSB, Luțu, Mihai Stoica și Alexandru Tudor.

Reclamă
Ultimele știri
9:04 Olimpiu Moruțan, așteptat de Gigi Becali înapoi la FCSB! Anunțul răsunător făcut de patronul vicecampioanei 8:39 Primul ucrainean care îl apără pe Anatoliy Tymoshchuk: „Îl înțeleg! E viața lui, e liber să aleagă!” 8:38 Marcelo, la ultimul meci pe Santiago Bernabeu pentru Real Madrid! Starul brazilian, cuprins de emoții: „Vă iubesc pe toți!” 20
mai
23:53
EXCLUSIVGigi Becali, declaraţii războinice înainte de FCSB – CFR Cluj: „Lupta pentru mine nu s-a terminat! Petrea poate să îmi spună asta!”
20
mai
23:49
Primă de 40.000 de euro pentru jucătorii lui Dinamo, dacă vor câștiga barajul cu „U” Cluj. Anunțul făcut de PCH
20
mai
23:30
Reacțiile lui Laurențiu Reghecampf și Gică Hagi, după Universitatea Craiova – Farul 4-1. „Sunt mulțumit de joc!”/ „Atât s-a putut”
20
mai
23:10
Gică Hagi susţine naţionala lui Edi Iordănescu: „Ne trebuie rezultate! Sper să vină, le doresc baftă!” Hai, România! În fiecare zi
20
mai
23:05
Dragoș Nedelcu vrea înapoi la FCSB. „O să iau legătura cu domnul Mihai Stoica!” Cum l-a „înțepat” pe Gigi Becali
20
mai
22:50
Andrei Ivan şi Ştefan Baiaram, mesaje de mobilizare înaintea barajului cu Botoşani: „Nu ne-a doborât Cupa!”
20
mai
22:15
Universitatea Craiova – Farul 4-1. Laurențiu Reghecampf, victorie la scor în fața lui Gică Hagi, în ultimul meci din play-off

EMISIUNI

Petre Grigoraş, la AS.ro LIVE

Pe același subiect
Octavian Popescu, după un gol marcat pentru FCSB
Liga 1 • 10:26
Gigi Becali, avertizat de Sorin Ghionea în legătură cu Octavian Popescu: „Pui o presiune enormă pe umerii copilului!”
Olimpiu Moruțan a fost vândut de Gigi Becali la Galatasaray, în 2021
Liga 1 • 9:04
Olimpiu Moruțan, așteptat de Gigi Becali înapoi la FCSB! Anunțul răsunător făcut de patronul vicecampioanei
Gigi Becali nu și-a pierdut speranța nici măcar după FCSB - FC U Craiova 1948
Liga 1 • 20 mai, 23:53
Gigi Becali, declaraţii războinice înainte de FCSB – CFR Cluj: „Lupta pentru mine nu s-a terminat! Petrea poate să îmi spună asta!”
Close